Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov

Free to play titul využije rovnaký engine ako Rome II, ale sústredí sa na multiplayer a boje, vynechá budovanie impéria.

pridal roberto 15.12.2014 o 19:29 pod hry
Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov

HRY > NOVINKY >

Creative Assemby pripomenulo, že okrem Total War Battles: Kingdom pripravuje aj ďalší free to play titul nazvaný Total War: Arena, o ktorom sme prvýkrát počuli už začiatkom roka 2013. Sega Total War značke evidentne dôveruje a má na to aj dobré dôvody. Total War hry vraj každý mesiac zapne okolo 850 tisíc hráčov, a to tento rok žiadna Total War hra nevyšla.

Pokým odbočka Battles: Kingdom bude hardvérovo nenáročný titul a bude sa dať hrať aj na tabletoch, Arena využije engine Rome II a na bojisko privedie tisíce bojovníkov ovládaných 20 hráčmi rozdelenými do dvoch tímov. Podľa vedúceho projektu Arena má CA v pláne dať každému hráčovi pod kontrolu 3 jednotky a 10 hráčov by dokopy malo na bojisku ovládať 7 až 8 tisíc bojovníkov. Jednotlivé frakcie nebudú reprezentovať iba unikátne jednotky, ale aj vodcovia. Hráč si teda vyberie či chce hrať za Alexandra Veľkého, Germanikusa, Caesara, Leonidasa, alebo iného legendárneho stratéga. Vodcovia aj jednotky budú zbierať skúsenosti, postupovať na vyššie úrovne a získavať špeciálne zručnosti, zbrane, brnenia a schopnosti.

Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov

Arena je venovaná iba bojiskám a nebude obsahovať žiadne budovanie ríše či základne. Hra s troma jednotkami by nemala byť zložitá, ale súťaživí hráči sa budú musieť naučiť spolupracovať, keďže práve tadiaľ vedie cesta k víťazstvám, a to už tak jednoduché nebude. Model 10 vs 10 by mal zároveň poslúžiť ako ochrana proti hráčom, ktorí kvôli nedisciplinovanosti či problému s internetom tím opustia uprostred boja. 8 dobre hrajúcich hráčov môže s trochou šťastia poraziť aj kompletný 10 členný tím. Kvôli free to play modelu bude hra braná ako služba a bude sa postupne rozvíjať. Až časom pribudnú napríklad Galovia, ale v zálohe zostávajú napríklad aj Číňania a iné exotické frakcie. Total War: Arena je už vo fáze uzavretého alfa-testu, takže by sme sa ho mohli dočkať už počas roka 2015. Pravdepodobne tak vyplní okno, ktoré vznikne medzi Attilom a ďalším plnohodnotným dielom.

Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov





Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov  Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov  Total War: Arena vpustí na bojiská 20 hráčov a tisíce vojakov
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19538)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk