theHunter: Primal už vyrazil na lov

Na zabudnutom ostrove sa už vylodili prví lovci. T-Rex odišiel s plným bruchom.

pridal roberto 15.12.2014 o 23:12 pod hry
theHunter: Primal už vyrazil na lov

HRY > NOVINKY >

theHunter: Primal je odbočkou free to play titulu theHunter, ktorý si od roku 2009 udržiava početnú komunitu nadšených virtuálnych lovcov. Hunter pokračuje v ďalšom rozvoji, ale časť tímu Expansive Worlds prišla s nápadom využiť engine od Avalanche Studios a urobiť mód s pár dinosaurami. Ich nápad sa však zapáčil vedeniu štúdia a padlo rozhodnutie venovať dinosaurom viac úsilia a vydať ich ako samostatnú hru. Aby nekonkurovala originálnemu Hunterovi a nerozdelila jeho tím natrvalo, rozhodli sa hru predávať jednorázovo, nie ako free to play službu. Lovca dinosaurov teda už nájdete medzi Steam Early Access hrami a po zaplatení 20 eur je hra vaša. Hra je už v plne hrateľnom stave a finálne vydanie by malo prísť v marci 2015.

Už teraz v hre nájdeme tri druhy dinosaurov s rozdielnymi modelmi správania a aj vrámci jedného druhu budu viditeľné rozdiely v sfarbení a hlavne veľkosti. Triceratops slúži ako vhodný cvičný terč pre začiatočníkov, T-Rex je samotársky agresívny stroj na zabíjanie a Utahraptory lovia ako svorka. Z predchádzajúcej vety vyplýva, že theHunter: Prime nie je klasickou loveckou hrou a využíva aj survival prvky. Väčšinu hráčov preto potešilo, že na ostrov nemusia cestovať sami. Pripravený je už multiplayer pre maximálne 16 hráčov aj s možnosťou zapnúť PvP režim. K prežitiu na mape o rozlohe 24 km2 hráčom pomôže aj pozornosť a rozvážny postup. Blížiaceho sa T-Rexa možno počuť aj na väčšiu vzdialenosť, zanecháva za sebou stopy a asi prvýkrát v histórii videohier po ňom v jeho teritóriu zostávajú aj veľké, asi nie práve voňavé, kopy organického materiálu.

theHunter: Primal už vyrazil na lov

Inventár je perzistentný, ale len v prípade, že lovca nič nezožerie. V praxi to znamená, že lovec začína iba s naozaj základnou výbavou a lepšie zbrane a vybavenie nájde až na potulkách po ostrove. Čo nájde, to mu zostáva v inventári a kľudne to môže využiť na druhý deň alebo hoci o mesiac neskôr. Ak ho niečo zabije, výstroj zostáva na mieste úmrtia. Stále je tu však nádej, že hráč s obnoveným lovcom dorazí na miesto tragédie skôr, než jeho výstroj zhabe niekto iný. O vybavenie sa lovci môžu so svojimi spoločníkmi podeliť a plánovaná je aj podpora tímového hrania.

Nezabudlo sa ani na achievementy, globálne rebríčky zostavené na základe počtu a veľkosti zabitých dinosaurov a in-game obchod, kde sa však bude nakupovať iba za hernú menu. Do marca ešte Expansive Worlds zapracuje na vyvážení a vychytaní múch, ale rozšíri aj ponuku zbraní a pripraví ďalšie 2 druhy prehistorických príšer.





theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov
theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov
theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov  theHunter: Primal už vyrazil na lov
Páči sa mi!






theHunter: Primal už vyrazil na lov
PC

Vývoj: Avalanche Studios / Expansive Worlds
Štýl: Simulácia / Survival
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19669)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk