Transformers Universe končí a to sa ešte ani nerozbehlo

Online hra Transformers Universe už čoskoro zatvorí svoje brány a to sa ešte nestihla ani poriadne rozbehnúť.

pridal matus_ace 17.12.2014 o 7:04 pod hry
Transformers Universe končí a to sa ešte ani nerozbehlo

HRY > NOVINKY >

Nie je to ani pol roka, čo sa do štádia otvorenej bety dostala free2play MMO hra Transformers Universe. Licenciu od hračkárskeho gigantu Hasbro získalo štúdio Jagex a týmto krokom vyvrcholila ich niekoľkoročná snaha priniesť online hru z prostredia bojov Autobotov proti Decepticonom. Očakávania od hry boli vysoké, no ako sa teraz ukazuje, pre obe spoločnosti je hra obrovským sklamaním. No musia sa z neúspechu dostať a zmeniť svoje plány na rok 2015.

Hra má tak tú smolu, že bude uzatvorená ešte skôr ako sa vôbec stihla dostať k finálnemu vydaniu. Transformers Universe totiž pobeží už len do 31. januára 2015. Už odteraz však nemôžu byť založené žiadne nové účty a taktiež nekúpite prémiové herné balíčky. Servery aj fóra budú po tomto dátume offline, no účty ešte zostanú aktívne do 31. marca, aby umožnili ukončiť hru a vyrovnať sa aj s hráčmi.

To je dobrá správa najmä pre tých, ktorí si zakúpili prémiové balíčky. Každý, kto si niečo podobné do hry zakúpil, by mal dostať svoje peniaze späť a to už do 30 dní. Jagex ale odporúča, že ak ste nejaký balík kúpili a do 16. januára sa nedočkáte odpovede, mali by ste sa im ozvať. Autori ďakujú hráčom za priazeň, ktorú im v týchto mesiacoch venovali a zároveň žiadajú o pochopenie, keďže sú práve v situácii, kedy o mnohých veciach nemôžu verejne hovoriť (zrejme ide o licencie značky).

Transformers Universe nebola zlou hrou a ponúkla niečo viac ako len poslednú dobu omieľaný MOBA herný systém, napríklad veľkú variabilitu transformerov. Bolo v nej však niekoľko zásadných chýb, kvôli ktorým sa do nej množstvo hráčov už po prvom spustení nevrátilo a taktiež nevyzerala veľmi vábne. Chýbala motivácia skúsiť niečo viac, jej úvod bol len veľmi vlažný a taktiež jej neprospelo to, že išlo o browserovku. Nakoniec ešte stále bolo veľa vecí nedopracovaných. Aj keď je pochopiteľné, že posledný mesiac-dva autori už tušili koniec, stále hre škodilo to, že v nej niektoré veci nefungovali.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (0)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19880)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk