Everybody's Gone to the Rapture už nie je indie hra

Nezávislým vývojárom pomáha Sony a jej Santa Monica Studio. Hra bude úžasná po technickej aj umeleckej stránke a zaslúži si označenie short-form AAA.

pridal roberto 20.12.2014 o 14:57 pod hry
Everybody's Gone to the Rapture už nie je indie hra

HRY > NOVINKY >

O Everybody's Gone to the Rapture sme od leta vôbec nepočuli, a tak sa nezávislé štúdio The Chinese Room pochválilo aspoň troma obrázkami z tejto očakávanej adventúry. Štúdio preslávil experimentálny art-titul Dear Esther a o Everybody's Gone to the Rapture sa hovorilo ako o jeho spirituálnom nasledovníkovi. Chinese Room sa však po prvom úspechu posunulo ďalej, licencovalo si CryEngine a spojilo sily so Sony Computer Entertainment. Ich hra preto vyjde exkluzívne na PlayStation 4 a kreatívny riaditeľ vo svojom liste hráčov upozornil, že by ju nemali radiť medzi indie tituly. Ich nový výtvor vraj lepšie vystihuje označenie short-form AAA, nech už to znamená čokoľvek.

Everybody's Gone to the Rapture už nie je indie hra

Tiež sme sa dozvedeli, že od tohtoročnej E3 pracujú na posunutí hry do alpha štádia a už sa im to "takmer podarilo". Vydanie Rapture je naplánované na rok 2015, ale asi je teda dosť možné, že sa termín bude musieť posunúť. V hre je 6 hlavných oblastí a každej chcú dať vlastnú identitu, ale zároveň musia pôsobiť ako dôveryhodný celok. Tiež si dávajú záležať na historickej presnosti, všetko musí zapadať do prostredia anglického vidieka 80-tych rokov minulého storočia. Nejaký čas zaberie aj vytvorenie živo pôsobiaceho otvoreného sveta (podľa starších informácií bude cesta krížom cez celú mapu trvať približne 20 minút) tiež zaberie nejaký čas, takže ešte asi ani sami nevedia, kedy bude ich hra pripravená.

Everybody's Gone to the Rapture už nie je indie hra

Mimoriadne dôležitou súčasťou art-titulov založených na atmosfére je soundtrack a Chinese Room aj vďaka podpore Sony nemusí šetriť ani v tejto oblasti. Skladby sú už pripravené, v marci ich nahrajú v spolupráci so špičkovými hudobníkmi a tu je krátka ukážka:





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk