Týždenník - predvianočný oddych oživilo ohlásenie Minecraft Story Mode

Vianoce prichádzajú a herná sezóna už doznieva, odteraz sa už len hrá s tým, že občas sa objaví nejaké to ohlásenie.

pridal saver 21.12.2014 o 23:35 pod hry
Týždenník - predvianočný oddych oživilo ohlásenie Minecraft Story Mode

HRY > NOVINKY >

Vianoce prichádzajú a herná sezóna už doznieva, odteraz sa už len hrá s tým, že občas sa objaví nejaké to ohlásenie. Nakoniec preto sme aj ukončili recenzie na veľké tituly ako RPG Dragon Age Inquisition, arkádovku Little Big Planet 3, farmársku snahu o simuláciu v Farming Simulator 15, jedinečnú bojovku Super Smash Bros WiiU, uzavretie americkej ságy AC v Assassins Creed Rogue a aj posledný veľký titul tohto roka a to racingovku The Crew. Všetko slušné tituly vo svojej oblasti.

Ako malý bonus teraz tesne pred vianocami vyšiel aj Metal Gear Solid Ground Zeroes na PC, je to síce skôr demo, ale návrat série na PC poteší, hlavne keď prešla designovými zmenami a Kojima sa snaží napodobiť voľnosť GTA. Keď už spomíname GTA, práve k nemu Rockstar konečne ohlásil prídavok Heistov, ktorý pribudne do hry budúci rok.

Okrem toho CD Projekt predstavil druhú postavu vo Witcher 3 hre a to Ciri, Rockstar predstavil vianočný update pre GTA V, kde pribudnú vianočné stromčeky a gulovačky, CI Games ohlásili Sniper Ghost Warrior 3, tretiu časť svojej sniper série a nakoniec ohlásenia nečakane zavŕšil Mojang s Telltalle games, ktorí ohlásili Minecraft Story Mode, zatiaľ bez bližších informácií, ale s tým, že príbehovú epizodickú sériu spravia majstri adventúr. Zatiaľ je otázne, v akom štýle to bude. Či to dajú priamo do Minecraft enginu, alebo vytvoria niečo vlastné. Hra vyjde budúci rok.

Z nových vecí vyšlo GTA Chinatown Wars na androide, čo bola pôvodne kvalitná Nintedo DS hra, a prekvapivý predvianočný doplnok dostala aj Forza Horizon 2 a to Storm Island, novú lokalitu do hry, ktorá prída ostrov so sopkou a extrémnym počasím, ktoré sa pekne odrazí na dynamike stromov, aj keď efektmi nedosahuje na počasie v Driveclube. Žiaľ nie je to vianočný darček a je potrebné si tu kúpiť. Čo však darček bude je Halo 3 ODST kampaň, ktorá pribudne do Halo Master Chief kolekcie, síce ešte nemá dátum, ale za problémy s matchmakingom ju dostanú aktuálni hráči hry zadarmo. Tí ešte do konca roka zadarmo dostanú ako Halo 5 beta test, tak aj Halo 4 Spartan ops kampaň.

Mimo toho firmy vo svete zistili, že vypnutie Pirate Bay neznížilo počet pirátov na internete, to muselo byť veľmi nečakané prekvapenie. Z iného súdka, konkrétne súdu sme sa dozvedeli, že 1080i rendering v Killzone Shadow Fall dostane Sony pred súd. A nie len to, na súde sú už aj pre neochránenie dát zamestnancov pred hackom, ktorý podľa všetkého zariadila Severná Kórea na to, aby zabránila premiére filmu Interview. Nakoniec ju vyhrážkami na útoky na kiná aj zastavili, alebo minimálne odložili. Aj keď scéna smrti Kim Jong Una už bola leaknutá.

Nakoniec Activision naznačil vydanie zombie expanzie pre Call of Duty Advanced Warfare a to s filmovými hviezdami.

Zo zaujímavostí Google zverejnilo štatistiky najvyhľadávanejších položiek roka, kde z hernej sféry najviac ľudia hľadali Flappy Bird a z konzol Xbox One. Technológie viedol iPhone 6.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19598)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk