Elder Scrolls Online pripravuje na rok 2015 veľkú aktualizáciu a aj príchod na konzoly

Systém veteránskych hodností bude nahradení súhvezdiami šampiónov, strážcom poriadku budú sňaté pásky z očí a pripravuje sa aj útok na konzoly.

pridal roberto 26.12.2014 o 21:05 pod hry
Elder Scrolls Online pripravuje na rok 2015 veľkú aktualizáciu a aj príchod na konzoly

HRY > NOVINKY >

MMORPG The Elder Scrolls Online začala svoju púť v apríli tohto roka a čakala ju tŕnitá cesta. Tí, ktorých hra sklamala aj jej priaznivci sa zhodli na tom, že titul potrebuje opravu množstva bugov a rýchlo dodať viac herného obsahu. Odvtedy však Zenimax Online Studios vydalo 5 veľkých aktualizácií plných opráv a záplat, ale aj nového obsahu pre postavy s najvyšším levelom. Pri načrtnutí roka 2015 autori odhalili, že ďalšia veľká aktualizácia príde už v januári a bude obsahovať dve najočakávanejšie funkcie - Champion System a Justice System, na ktoré sa čaká už niekoľko mesiacov.

Elder Scrolls Online pripravuje na rok 2015 veľkú aktualizáciu a aj príchod na konzoly

Champion System nahradí tak trocha improvizovaný systém 14 veteránskych úrovní. Pôjde o strom schopností vo forme hviezdnej oblohy rozdelenej na tri sektory - warrior, thief a mage a každý sektor bude mať tri súhvezdia so schopnosťami. Body budú získavať iba postavy s max. levelom (50) a budú sa získavať za všetky činnosti, za ktoré sa obyčajne získavajú skúsenosti vrátane plnenia úloh či zabíjania NPC monštier. Body sa bude musieť postava utrácať rovnomerne vo všetkých troch častiach oblohy, teda aj tank bude musieť dať do súhvezdí sektoru mága rovnako veľa bodov ako do súhvezdí bojovníka. Nájde tam však veci, ktoré budú užitočné aj jemu, napríklad odolnosť voči mágii. Body nepôjdu na konto postavy, ktorá ich získala, ale na účet hráča a môžu byť teda použité aj pri vylepšovaní inej postavy. Majitelia postáv s veteránskou úrovňou 14  budú "odškodnení" bodmi do nového systému, ostatní majú asi smolu.

Elder Scrolls Online pripravuje na rok 2015 veľkú aktualizáciu a aj príchod na konzoly

Justice System má do hry vniesť viac voľnosti a sandbox prvok. NPC v mestách budú neutrálne, ale napadnuteľné postavy a odcudzenie ich majetku bude považované za krádež. O krádeži sa samozrejme dozvedia strážcovia poriadku pripravení páchateľa potrestať.

Naďalej sa pracuje aj na verziách pre konzoly Xbox One a PlayStation 4, ktoré sú už vraj hrateľné, no o vydaní sa nebude uvažovať skôr, než budú Champion a Justice System plne funkčné. Vývojári sľubujú, že nepôjde o prostý port, ale o hru s úplne novým užívateľským prostredím a plnou integráciou XBL alebo PSN. Na oboch konzolách by sa ale malo hrať už v roku 2015.

Elder Scrolls Online pripravuje na rok 2015 veľkú aktualizáciu a aj príchod na konzoly





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19536)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk