The Lord of the Rings Online je po roku opäť väčší

Namiesto veľkej aktualizácie vyšli tento rok tri menšie, ktoré posunuli príbeh až pred hradby Minas Tirith a posledná pridala aj novú hrateľnú triedu.

pridal roberto 27.12.2014 o 9:01 pod hry
The Lord of the Rings Online je po roku opäť väčší

HRY > NOVINKY >

Tolkienova Stredozem je ešte stále živá nie len vďaka očakávanému úspechu filmovej trilógie o dobrodružstve malého Hobita a neočakávanému zažiareniu Middle-earth: Shadow of Mordor, ale aj vďaka free to play MMORPG Lord of The Rings Online. Online svet postavený a rozširovaný na základe populárneho univerza sa po rokoch dostal mimo žiaru reflektorov, čomu v poslednom roku dopomohol aj systém vydávania menších aktualizácií namiesto jedného veľkého rozšírenia. LotRO sa však napriek orezaniu vývojárskeho štúdia Turbine patriaceho pod Warner Bros. nemá čoho obávať. Warner Bros. má licenciu na Pána Prsteňov platnú až do roka 2017 a hra si udržiava stálu komunitu.

The Lord of the Rings Online je po roku opäť väčší

LotRO aj v roku 2014 pokračovalo v rozširovaní sveta tak, ako bol postupne predstavovaný divákom v kinách. Už v apríli hráčov zaviedol do zaplaveného Isengardu, na ktorom sa už vyzúrili Enti, ale čarodejník im unikol, a tak sa v blízkych lesoch rozbehlo veľké pátranie. Na začiatku letných prázdnin sa dobrodruhovia vybrali Cestami mŕtvych, kde čakalo ďalších 5 príbehových úrovní a level cap sa zaokrúhlil na 100. Okrem ponurých horských mestečiek do hry pribudli aj úrodné kraje Lamedonu a Belfalasu napadnuté umbarskými korzármi. Tretia aktualizácia dorazila minulý mesiac a okrem troch regiónov v blízkosti Minas Tirith a prvej veľkej ofenzívnej bitky - oslobodenia Pelargiru, potešil predovšetkým novou hrateľnou triedou.

The Lord of the Rings Online je po roku opäť väčší

Medvedích ľudí netreba vďaka Hobitovi a Beornovi extra popisovať. Poznávacím znamením je samozrejme schopnosť transformovať sa na medvede a v tejto forme trhať nepriateľov na malé škaredé kúsky. Táto trieda je prirodzene dostupná iba rase ľudí a na bojisku preberá úlohu damage dealera.

Lord of The Rings Online aj túto zimu pokračuje v tradícii Yule Festivalov alias zimných radovánok, počas ktorých môžu hráči zažiť guľovačku, zájsť do divadla, môžu sa učiť tancovať, zúčastniť sa veľkých dostihov, alebo len tak spoločensky popíjať. Zimné oslavy skončia až 13. januára.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19843)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk