Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare

MMO s modernými bojovými vozidlami sa blíži k štartu uzavretej bety.

pridal roberto 27.12.2014 o 23:08 pod hry
Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare

HRY > NOVINKY >

Obsidian ide pri príprave tankovej MMO Armored Warfare vlastnou cestou a v CryEngine vytvára tanky, ktoré sa na svetových bojiskách objavili od konca druhej svetovej vojny až po moderné stroje s reaktívnou explozívnou ochranou. Okrem tankov dostanú hráči pod kontrolu aj bezpásové prieskumné vozidlá a mobilné delostrelectvo a tieto stroje, narozdiel od konkurencie, nerozdelí podľa krajiny pôvodu. Jednotlivé "vývojové" stromy sa budú vzťahovať k dílerom rôznych typov vozidiel a hráč sa ocitne v úlohe moderného žoldniera.

Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare

Ďalšou predstavenou odlišnosťou je systém posádky a veliteľov tankov. Veliteľ tanku nebude iba nič nehovoriace meno, vedľa ktorého by sa pomaly kopili skúsenostné body. Každý veliteľ bude unikátny, dostane vlastnú "fotografiu", životopis a dokonca aj vek, výšku a váhu. Na rozdiel od bežnej posádky bude môcť presadať z jedného tanku do druhého a aj skúsenosti bude získavať iba sám pre seba. Po získaní dostatku skúseností k postupu na vyššiu úroveň dostane hneď niekoľko bodov, ktoré sa budú dať investovať do zručností. Pri každom postupe tiež dostane na výber medzi dvoma špeciálnymi schopnosťami, z ktorých si vždy vyberie iba jednu. Medzi týmito schopnosťami nájdeme vodcovstvo, ostrozrakosť či odhodlanie.

Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare

Okrem zručností a schopností bude u veliteľov dôležitá ešte špecializácia. Každý hráč dostane na začiatku hry troch všestranných veliteľov, schopných jazdiť s akýmkoľvek tankom ale limitovaným vývojom.  Ich opakom bude kategória Masters. Tí budú schopní jazdiť iba v jednom až troch vozidlách, ale za každý získaný level dostanú viac bodov zručností než ostatní velitelia. Medzi nimi budú ešte kategórie Veterans a Specialists a pri zvláštnych príležitostiach sa budú dať získať aj exkluzívni velitelia nezapadajúci do žiadnej z kategórií. Nových veliteľov dostanú hráči za dosiahnutie určitých úrovní, splnenie špeciálnych misií a budú sa dať aj kúpiť za hernú menu. Bonusového štvrtého veliteľa dostanú pri štarte hráči, ktorí sa prihlásia do uzavretého beta-testu. Jedná sa o 34 ročného veliteľa menom Anthony Diaz, pôvodom z New Yorku, ktorý má rád mexickú kuchyňu a videohry.

Zvyšní členovia posádky (vodič, strelec a nabíjač) budú pripútaní k jednému vozidlu a budú si vyberať z vlastnej ponuky zručností, ktoré budú rozvíjať počas postupu až na najvyššiu, 60. úroveň. Vodič sa môže naučiť tichej jazde i efektívnemu ničeniu nepriateľov pomocou narážania, strelcovi sa môže hodiť ľahšie sledovanie cieľa.

Uzatvorená beta je naplánovaná na prvý štvrťrok 2015 a jej dĺžka bude závisieť od spokojnosti testerov.





Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare  Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare  Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare
Páči sa mi!






Zoznámte sa s posádkou Armored Warfare
PC
PS4
Xbox One
Free2play

Vývoj: Pearl Abyss
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19530)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk