Týždenník - Vianoce priniesli darčeky a útoky na konzolové online služby

Vianočný týždeň bol chudobný na ohlásenia ale naopak bohatý na udalosti. Špeciálne udalosti "wannabe hackerov", ktorí zhadzovali online služby konzol.

pridal saver 28.12.2014 o 22:08 pod hry
Týždenník - Vianoce priniesli darčeky a útoky na konzolové online služby

HRY > NOVINKY >

Vianočný týždeň bol chudobný na ohlásenia ale naopak bohatý na udalosti. Špeciálne udalosti "wannabe hackerov", ktorí zhadzovali online služby konzol. Presnejšie išlo o skupinu Lizard Squad, ktorá podľa leaknutých fotiek jej členov vyzerá ako banda detí. Keďže zrejme nedostali hry, ktoré si želali, rozhodli sa, že ani ostatní sa nebudú hrať a dva dni útočili na Xbox Live a PSN.

Zatiaľ čo Xbox Live sa z toho spamätalo rýchlejšie, PSN bolo ešte pár dní mimo.  Útoky zastavil Kim Dotcom, ktorý mladých teroristov uplatil Mega predplatným, konkrétne im dal 3000 doživotných kont ak s tým prestanú.  Celé to pre niekoho pokazilo Vianoce, pre niekoho kto sleduje Twitter spravilo vianoce zaujímavým, keďže to bolo to jediné čo sa vtedy dialo. Twitteri to skutočne žilo keďže Lizardi útočili vrátil sa aj Finestsquad, ktorý robil protiútoky a zapojila sa aj jedna odnož Anonymousu, špeciálne potom ako sa Lizardi začali útočiť aj na Tor. Podľa ich tvrdení spravili Sony aj nový firewall.

Keďže boli Vianoce, firmy nám poposielali rôzne pozdravy a spolu s koncom roka začali rôzne stránky zhŕňať to najlepšie z roka, kde Time vybral to najlepšie zo všetkého , zhrnuli sme si najlepšie a najhoršie optimalizované PC hry roka,  zhrnuli sme si aké hry prídu v roku 2015 a aj najlepšie hry roka podľa metacritic, kde vyhralo GTA V, ale najlepšia nová hra skončila Super Smash Bros pre WiiU. Z hardvéru sme a pozreli na tablety a notebooky od 50 do 500 eur a pred chvíľou aj na monitory .  Z iného súdka sme sa pozreli na to akú virtuálnu realitu prinesie Microsoft.

Nakoniec z recenzii sme sa pozreli na PES 2015, digitálnu verziu stolnej hry Witcher Adventure Game, a aj na Legový Batman Beyond 3.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19879)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk