Spoznajte nových hrdinov Blizzardu

Ktorý z 12 hrdinov Overwatch bude ten váš?

pridal roberto 29.12.2014 o 14:01 pod hry
Spoznajte nových hrdinov Blizzardu

HRY > NOVINKY >

Blizzard na Blizzcone po rokoch opäť predstavil nový herný svet - Overwatch. 12 hrdinov rozdelených na dve strany sa stretne v multiplayer zápasoch a Blizzard sa každému z nich snaží vdýchnuť vlastnú osobnosť a čo je dôležitejšie, vlastný herný štýl. Každého z nich už predstavil prostredníctvom krátkeho gameplay traileru.

Tracer (offense)

Bývala najmladšou členkou rozpustenej skupiny Overwatch. Po neúspešnom teste hi-tech lietadla získala schopnosť teleportácie a dokonca návratu v čase.

Reaper (offense)

Terorista na voľnej nohe. Jeho pôvod a totožnosť sú neznáme a nie je verný žiadnej skupine. Skvelý strelec so schopnosťou na krátky čas prejsť do nehmotnej formy.

Widowmaker (defense)

Trénovaná chladnokrvná zabijáčka  bez svedomia. Po vymytí mozgu a tvrdom tréningu sa jej srdce spomalilo natoľko, že jej pokožka zmenila farbu na svetlomodrú. Jej sniperské schopnosti jej umožňujú efektívne brániť kľúčové prístupové cesty.

Winston (tank)

Extrémne inteligentný gorilí samec je výsledkom genetického inžinierstva a bývalým členom Overwatch. Jeho fyzická sila a zúrivosť ho predurčili do prvej línie.

Pharah (offense)

Narodila sa do rodiny odvážnych bojovníkov ovenčených vyznamenaniami a nie je prekvapením, že aj ona sa dala na dráhu vojačky a dôstojníčky. Po odchode z egyptskej armády sa nechala najať bezpečnostnou agentúrou, ktorá jej poskytla najmodernejší bojový oblek.

Reinhardt (tank)

Jeden z prvých členov Overwatch, dnes už 61 ročný bojovník žijúci a bojujúci podľa starého rytierskeho kódexu udatnosti, spravodlivosti a odvahy.

Symmetra (support)

Talentovaná vyštudovaná inžinierka a expertka v zaobchádzaní s hard-light materiálom. Verí, že pomáha budovať lepšiu spoločnosť, ale korporácia Vishkar ju v skutočnosti využíva k rozširovaniu svojej moci.

Torbjörn (defense)

Žeby trpaslík? Nie, Torbjörn je švédskym inžinierom a bývalým zbraňovým expertom Overwatch. Ťažké časy ho donútili preukazovať svojho génia priamo na bojiskách.

Bastion (defense)

Bojový robot so zaujímavou minulosťou. Po potlačení vzbury robotov zostal poškodený ležať a hrdzavieť kdesi v lone prírody, kde obrastal popínavými rastlinami a slúžil ako úkryt pre malé zvieratká. Keď sa jedného dňa nečakane aktivoval, nemal už záujem o ničenie a vybral sa spoznávať svet a ďalšie krásy prírody. V prípade ohrozenia ľuďmi sa však opäť mení na smrteľne nebezpečný bojový stroj.

Hanzo (offense)

Výnimočne dobrý lukostrelec samozrejme nesmie chýbať. Tejto úlohy sa ujme Hazo, potomok dlhej línie profesionálnych zabijakov, ktorý však svoj klan opustil a teraz putuje po svete a zdokonaľuje svoje schopnosti.

Mercy (support)

Liečiteľka so schopnosťou oživovať padlých bude zrejme veľmi vítaná v každom tíme. Bývalá vedkyňa Overwatch vstupuje na bojisko odetá do bojového obleku Valkyrie, ktorý sama vyvinula.

Zenyatta (support)

Po vzbure robotov sa niekoľko z nich uchýlilo do kláštora v Himalájach, kde mnoho rokov meditovali a hĺbali o živote, až pokým nedošli k záveru, že aj oni majú dušu a potlačili svoj bojový program. Všetci naďalej zotrvávajú v kláštore, teda okrem Zenyatta, ktorý sa rozhodol cestovať po svete, spoznávať sám seba a pomáhať.

Beta-test začne v prvom štvrťroku 2015, prihlásiť sa môžete na webe hry.





Páči sa mi!






PC
PS4
Xbox One

Vývoj: Blizzard / Blizzard
Štýl: Akcia / Multiplayer
Dátum vydania: 24. máj 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (0)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19846)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk