Activision opustil značku True Crime

Značka True Crime má svojho duchovného nástupcu v Sleeping Dogs, no ďalšej hry priamo pod jej hlavičkou sa už asi nedočkáme.

pridal matus_ace 31.12.2014 o 13:27 pod hry
Activision opustil značku True Crime

HRY > NOVINKY >

Značka True Crime má svojho duchovného nástupcu v Sleeping Dogs, no ďalšej hry priamo pod jej hlavičkou sa už asi nedočkáme. Prvá hra z tejto série, True Crime: Streets of LA, vyšla v roku 2003 a bola skutočne zaujímavou akčnou adventúrou v otvorenom prostredí, v ktorej hlavnú úlohu zohral mladý detektív pohybujúci sa na hrane zákona. Dva roky na to sme sa pozreli do ulíc New Yorku a nakoniec sme sa mali pozrieť aj do Hong Kongu. Tam sa síce nakoniec Activision nedostal, no Square Enix hru odkúpilo a vydalo ju pod novou značkou - Sleeping Dogs.

Celé to však začalo ešte skôr, keď si Activision 5. júna 2001 zaregistroval značku True Crime. Patrila im vyše 13 rokov a len nedávno, 19. decembra 2014, jej platnosť na americkom patentovom úrade vypršala. Ten teraz značku eviduje ako opustenú a aj keď sa k tomu obšírnejšie nevyjadrili, dôvody na takúto evidenciu môžu byť, že majiteľ značky úradu neodpovedal, prípadne im zaslal neskorú odpoveď. K situácii sa zatiaľ nevyjadril ani Activision, čo môže byť spôsobené aj vianočnou prestávkou v biznise.

Activision síce nie je spoločnosťou, ktorá by svoje (aj nevyužité) značky nechala len tak prepadať, no True Crime posledné roky nebola ich prioritou. Aj vývoj poslednej hry sa dlhé roky naťahoval, až kým ju tesne pred dokončením v roku 2011 úplne nezrušili a neskôr neprepustili distribučné práva Square Enix.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19865)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk