Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV

Razer si na tohtoročnú výstavu CES priniesol mikro konzolu s Androidom, vďaka ktorej si budete môcť nastreamovať akúkoľvek hru z vášho PC do obývačky

pridal play3man 7.1.2015 o 9:21 pod hry
Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV

HRY > NOVINKY >

Medzinárodná výstava elektroniky v Las Vegas - CES 2015 je od utorka v plnom prúde, pričom sa k nám prakticky neustále dostávajú nové informácie o zaujímavých produktoch, ktoré si firmy pripravili pre tento rok. Na výstave pochopiteľne nemôže chýbať ani známy výrobca herného príslušenstva - Razer. Na CES si okrem iného priniesol aj svoju novú mikro konzolu s Androidom - Razer Forge TV.

Pod kapotou tohto útleho zariadenia sa skrýva čipset Qualcomm Snapdragon 805, ktorý disponuje štvor-jadrovým procesorom Krait 450 s taktom 2.5GHz. O grafické výpočty sa tým pádom postará moderný Adreno 420 a hladký chod systému bude podporovaný 2GB RAM. O vaše dáta sa zase postará 16GB interná pamäť. Síce sa po stránke výkonu nejedná o top zariadenie, ale pri dnešných nárokoch bohato postačuje. Forge TV pochopiteľne disponuje aj rozhraním Wifi a Bluetooth vo verzii 4.1.

Razer však s touto ich Android konzolou nechcú cieliť na hranie jednoduchých hier na veľkej obrazovke televízora, ale hlavným lákadlom má byť podpora streamovacej služby Razer Cortex. Vďaka nej si budete môcť nastreamovať každú hru z vášho PC do obývačky a to bez zbytočných káblov. Razer tvrdí, že ich služba funguje bez lagov, v rozlíšení 1080p pri 60fps a to ako cez káblové pripojenie, tak aj cez Wifi. Ďalšou výhodou Cortex je podpora skutočne každej hry, ktorá beží na DirectX 9 a vyššie. Treba podotknúť, že Cortex bude fungovať na všetkých Android TV zariadeniach, no po zaplatení predplatného, ktoré vás vyjde na $39.99. Služba bude spustená v beta fáze počas druhého kvartálu tohto roka.

Ak by vás ale predsa prenášanie PC hier do obývačky nezaujalo, Forge TV funguje aj ako multimediálne centrum. Podporuje služby ako Netflix, Hulu, Spotify, Google Cast, pričom môžete využiť svoje Android alebo iOS zariadenie ako diaľkové ovládanie. No a prichádzame k tomu najdôležitejšiemu - cena. Razer plánuje predávať Forge TV samostatne za $100 alebo v bundle s herným ovládačom Serval za $150. Na trh by sa mali obe balenia dostať už v prvom štvrťroku 2015.

No a keď už sme u príslušenstva, tak mimo Forge TV oznámili aj voliteľné Bluetooth príslušenstvo, pričom medzi ne patrí myška Razer Turret s klávesnicou (130€) a už vyššie spomínaný herný ovládač Serval (80€).





Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV  Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV  Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV
Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV  Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV  Preneste si PC hry do obývačky pomocou Android konzoly Razer Forge TV
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk