Autori League of Legends budujú internetovú sieť bez lagov

Podarí sa autorom Legaue of Legends utlmiť lagy?

pridal roberto 8.1.2015 o 10:04 pod hry
Autori League of Legends budujú internetovú sieť bez lagov

HRY > NOVINKY >

League of Legends netrpí lagmi o nič viac ani o nič menej ako ktorákoľvek iná online hra. Ako jedna z najväčších hier na svete si ale môže dovoliť s tým niečo urobiť. Riot Games oznamuje, že začína s budovaním vlastnej internetovej siete s priamejším pripojením k serverom.

"V súčasnej dobe sa poskytovatelia internetových služieb (IPS) primárne sústreďujú na sťahovanie veľkých objemov dát, čo počítajú v sekundách alebo minútach. To je vhodné pre YouTube alebo Netflix, ale real-time hry potrebujú vymieňať veľmi malé množstvá dát počas milisekúnd. Okrem toho môže vaše internetové pripojenie viesť krížom-krážom cez celú krajinu, namiesto toho aby smerovalo priamo tam, kam potrebujete. To má dopad na kvalitu pripojenia a ping a vôbec pritom nezáleží na tom, či je server umiestnený na opačnom konci krajiny alebo rovno na konci vašej ulice. To sú dôvody, prečo sme sa rozhodli vytvoriť pre League našu vlastnú priamu sieť a začať spolupracovať s poskytovateľmi IPS naprieč celými Spojenými Štátmi i Kanadou," píše sa v správe od Riot Games.

Posledná veta je pre nás samozrejme sklamaním, Kotaku však bolo ubezpečené, že Riot rozbehne spoluprácu aj s európskymi poskytovateľmi internetových služieb, aby "vybudovalo rovnakú internetovú chrbticu aj v Európe". Priame pripojenie má vyriešiť všetky 3 najväčšie problémy online hry spojené s internetovým pripojením. Pripojenie bude stabilnejšie (už žiadne alebo skoro žiadne nápisy "disconnected"), zníži sa ping a zníži sa aj množstvo stratených packetov, čo v hre vnímame ako chvíľkový prudký nárast pingu, ale dôvody tohto problému sú iné než u nepretržitého lagovania. Severoamerická sieť bude spustená v marci, o európskej zatiaľ nie sú žiadne ďalšie správy.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk