Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims

Velikáni videoherného priemyslu potrebujú špičkovo vybavené kancelárie, spoločenskú miestnosť i toalety.

pridal roberto 10.1.2015 o 9:53 pod hry
Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims

HRY > NOVINKY >

Mad Games Tycoon urobil dôležitý krok a vstúpil do early access fázy. Ide o ďalší z rady tycoonov od rôznych nezávislých štúdií, ktoré vás posadia do kresla riaditeľa videohernej spoločnosti, ale kráča vlastnou cestou a s konkurentmi si ho iste nikto nepomýli. Narozdiel od Game Dev Story, Game Dev Tycoon i GamersGoMakers sa nesústreďuje iba na vylepšovanie schopností herných vývojárov a hľadanie vhodnej kombinácie žánrov, tém, cieľovej skupiny, platforiem...

Mad Games Tycoon si toho na plecia nabral oveľa viac a predovšetkým v úvodnej fáze vidieť (a počuť) inšpiráciu The Sims. Nie v starostlivosti o "Simíkov", ktorých by bolo treba kŕmiť a hľadať im vysnívaného partnera, ale pri zariaďovaní stále väčších a krajších kancelárií. Na začiatku 80-tych rokov začína osamelý vývojár tradične kdesi vo vlastnom dome či garáži, ale potom príde na rad rozdeľovanie novej budovy na miestnosti s rôznymi účelmi a vybavením. Zamestnanci môžu pracovať pri lacnom stole, aj pri umeleckom diele od Gucciho medzi výrobcami nábytku.

Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims

Výber vhodného smetného koša či záchodovej misy však nie je jediným rozšírením videoherného tycoonu. Video ukazuje, že spoločnosť sa môže časom rozrásť do úctyhodných rozmerov s rôznymi zamestnancami schopnými v jednom čase pracovať na viacerých projektoch. Pokým dizajnéri a programátori makajú na novej pirátskej akcií, v oddelení výskumu a vývoja sa môže pracovať na "vynájdení" nového žánra či príprave nového enginu. V pokročilej fáze si spoločnosť svoje hry nie len sama vydáva, ale dokonca ich môže aj sama nahrávať na nosiče. Nechýba kancelária riaditeľa ani marketingové oddelenie s vlastnými zamestnancami.

V procese vývoja a vydania hry je Mad Games Tycoon obohatené o možnosť implementovať do hry protipirátsku ochranu, kúpiť licenčné práva na známy film či predávať hru spolu s bonusmi v podobe tlačeného manuálu, trička či balónika. Medzi vydavateľmi prirodzene nechýba Pony či Activ Vision, medzi prvými výrobcami konzol Katari a medzi hernými dizajnérmi Sid Maiern. Steam Early Access fáza by sa mala skončiť najneskôr v lete 2015. Momentálna podoba hry by už mala byť stabilná a dobre hrateľná, ale bez tutorialu a možno aj kvôli chýbajúcemu obsahu pomerne náročná.





Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims  Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims  Mad Games Tycoon kombinuje Game Dev a The Sims
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Eggcode
Štýl: Simulácia
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19596)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk