The Long Dark predalo v Early Access na Steame cez 250 000 kópií

V Early Access je hra od septembra minulého roka a tak sa autori pochválili s číslami predajov, ktoré doplnili o stručnú infografiku so štatistikami

pridal play3man 16.1.2015 o 7:12 pod hry
The Long Dark predalo v Early Access na Steame cez 250 000 kópií

HRY > NOVINKY >

Nezávislé štúdio Hinterland Studio prišlo v septembri minulého roka na Steam Early Access s ich vlastnou survival hrou v otvorenom svete a z pohľadu z prvej osoby - The Long Dark. Hru si teda môžete kúpiť na Steame za 20€, no aj napriek tomu, že sa ešte nachádza v Early Access programe, predáva sa veľmi dobre. Autori sa pochválili s číslom 250 000 predaných kópií, pričom sa tento počet neustále zväčšuje. 

Každopádne, kedže sa nechceli iba chváliť týmto výborným výsledkom, povedali tiež niekoľko slov ohľadom ďalších aktualizácií. V prvom rade im tento úspech dopomáha k dokončeniu ambiciózneho príbehového režimu:

"S The Long Dark bol náš cieľ vytvoriť veľmi odlišný typ zážitku - umeleckú survival hru. Keď premýšľame nad tým, že štvrť milióna ľudí prijali našu víziu, a to aj napriek tomu, že je iba v ranom štádiu... znamená to, že niečo sa nám podarilo posunúť dopredu bez kompromisov, čo je veľmi povzbudzujúce. A to iba začíname" - Raphael Van Lierop, kreatívny režisér hry

Vráťme sa ale späť k číslám. Aby to nezostalo len u predajov, pripravili si tiež stručnú infografiku, na ktorej sú zhrnuté rôzne štatistiky z hry. Napríklad, priemerná doba strávená hráčmi v hre sa vyšplhala na 5 hodín a 40 minút, jedno sedenie pritom v priemere trvalo 67 minút. Dodnes sa do hry dostalo od prvej uzatvorenej bety až 57 aktualizácií a od spustenia Early Access je to rovných 20 záplat.

The Long Dark predalo v Early Access na Steame cez 250 000 kópií

K tomu autori pripravujú veľký update, ktorý znovu zdvojnásobí rozlohu herného sveta a pridá nové zaujímavé miesta na presúmavanie.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19751)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk