Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri

Séria survival hororov sa tak po trinástich rokoch môže dočkať nepriameho pokračovania

pridal play3man 25.1.2015 o 17:35 pod hry
Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri

HRY > NOVINKY >

V piatok sme vám na pätici nových obrázkov pripomenuli nástupcu známej série Clock Tower pod názvom Night Cry. Z tejto série vyšli celkovo štyri dieli, pričom prvýkrát sa hra ukázala ešte na konzole SNES. Zvyšné tri pokračovania už vychádzali pre PlayStation, s čím sa zároveň vytratila aj regionálna exkluzivita pre japonský trh a Clock Tower si mohli užiť hráči po celom svete. Ak vynecháme rôzne odbočky k sérii, tak poslednou Clock Tower hrou bol Clock Tower 3, ktorý vyšiel v roku 2002 pre PlayStation 2. Japonské štúdio Nude Maker sa však rozhodlo nepriamo prebudiť sériu k životu a to vytvorením duchovného nástupcu pod názvom Night Cry.

Štúdio však nepozostáva z nejakých mladých nadšencov, ktorí by chceli vytvoriť pokračovanie ich obľúbenej hry, ale z takých postáv, ako napríklad Kiyoshi Arai (Final Fantasy), Masahiro Ito (Silent Hill), no taktiež Hifumi Kouno, ktorý mal na starosti prvé dve Clock Tower hry. Príbeh Night Cry sa odohráva na lodi, pričom na začiatku plavby sa zdá všetko v absolútnom poriadku. Krátko na to sa však začnú objavovať mŕtve telá ľudí, ktorí boli zavraždené neznámym vrahom. Nastáva panika, ľudia sa začnú obviňovať navzájom medzi sebou, pričom je len na vás hľadať stopy a nájsť skutočného vraha.

Autori pôvodne začali pracovať na hre zo svojich zdrojov - konkrétne na mobilných verziách, no tie neboli natoľko veľké, aby hru mohli dokončiť. Tým pádom boli nútení prísť s hrou na Kickstarter, kde žiadajú 300 000 amerických dolárov. Ak sa im túto sumu podarí vybrať, tak sa hra dostane na okrem pôvodne oznámené platformy (PS Vita, iOS a Android) aj na PC a možno na ďalšie, ktoré ale ešte nechávajú v tajnosti. Do PC verzie bude pochopiteľne vylepšený vizuál.

Do konca kampane zostáva 28 dní a zatiaľ sa im podarilo vybrať necelých 20 000 dolárov. Aby sa však celý projekt stal ešte o niečo zaujímavejším, ozvučenie a soundtrack majú na starosti osobnosti ako Nobuko Toda (MGS, FF), Kensuke Matsui (MGS, Dragon's Dogma) a Michiru Yamane (Castlevania).





Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri  Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri  Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri
Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri  Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri
Páči sa mi!






Hororová adventúra Night Cry žiada o vašu pomoc na Kickstarteri
PC

Vývoj: Nude Maker
Štýl: Adventúra / Survival
Dátum vydania: 29. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk