Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns

Heart of Thorns otvorí cestu do džungle, k starovekej civilizácií, novým nepriateľom, gildovným domom aj ďalšiemu vývoju postáv s maximálnym levelom.

pridal roberto 26.1.2015 o 11:09 pod hry
Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns

HRY > NOVINKY >

ArenaNet pripravuje veľkú expanziu svojho MMORPG sveta Guild Wars 2. Datadisk podľa obyčajov expanzií MMORPG titulov prináša novú lokalitu, ale ďalšie 2 klasické ťahy, zvýšenie maximálneho levelu a zavedenie vyššieho tieru vybavenia, zostali bokom. Namiesto toho hru rozšíria nové schopnosti, špecializácie a nechýba ani nové povolanie. Príbehovo bude Heart Of Thorns nadväzovať na 8. epizódu Living World úloh. Hráči budú zavedení do Maguuma Jungle, ktorú ohrozujú rastúce hordy Mordremonthových prisluhovačov. Okrem nich tu však objavia aj prastarú civilizáciu, nových nepriateľov, bossov aj skupinové výzvy.

Nový Masteries systém je určený hráčom s postavami s maximálnym levelom (80). Ako príklad je uvedená nutnosť vylepšiť si schopnosť používania závesného klzáku alebo sa naučiť nový jazyk predtým, než budú môcť vstúpiť do novej lokality. Masteries body dostanú za úspechy v Heart Of Maguuma. Okrem Masteries a nových schopností (pár z nich je vidieť aj v traileri) pomôžu s vylepšovaním postavy aj špecializácie. Každý postava si môže vybrať novú špecializáciu, ktorá časom prerastie v sekundárnu profesiu. Napríklad ranger sa môže učiť schopnosti druida. Ak sa raz druidom naozaj stane, otvorí mu to novú sadu schopností a sprístupní ďalšie zbrane. V rozvoji postáv tak hráčov s maximálnym levelom čaká ďalšie zásadné rozhodnutie.

Novým povolaním je revenant. Ide o bojovníka odeného v ťažkej zbroji, avšak s prístupom k starobylým silám. Vďaka nim získava spojenie s legendárnymi hrdinami, akým bol Kráľ Jalis Iron Hammer, ale napríklad aj k démonovi Malixovi. Bonusy pre zbrane a špeciálne schopnosti u neho teda závisia od toho, s kým je práve duchovne previazaný. ArenaNet zatiaľ nepotvrdila, či do hry pribudne aj nová hrateľná rasa. Objavenie doteraz izolovanej civilizácie im však k tomu dáva príležitosť. Rovnako sa ponúkajú noví mounti.

Súčasťou expanzie bude aj nová World vs World mapa Borderland, ktorá bude klásť nebývalý dôraz na plnenie čiastkových cieľov. Odmenou za ich splnenie bude odomknutie nových stratégií, taktík a herných mechanizmov. Ďalšou novinkou je PvP mapa Stronghold. Tá má byť evolúciou systému Guild verzus Guild a hráči v nej zabojujú o zdroje. Tie následne utratia na žoldnierov a spolu s nimi zaútočia na nepriateľovu pevnosť. Výpočet noviniek končí gildovnými halami, ktoré každému členovi poslúžia ako základňa. Tiež to bude skvelé miesto na organizovanie zhromaždení a plánovanie spoločných akcií.

Štandardná krabicová verzia Heart of Thorns by mala stáť okolo 50 dolárov a k hraniu prirodzene potrebujete aj základnú hru Guild Wars 2. Digitálna edícia GW2 sa teraz dá kúpiť na webovej stránke hry za 10 eur, dátum vydania expanzie ešte nebol stanovený.





Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns  Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns  Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns
Páči sa mi!






Guild Wars 2 predstavuje prvý datadisk Heart of Thorns
PC

Vývoj: NCsoft / ArenaNet
Štýl: MMO / RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18412)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk