Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline

Nový Battlefield tak bude v deň vydania obsahovať deväť máp a sedem herných režimov

pridal play3man 27.1.2015 o 18:06 pod hry
Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline

HRY > NOVINKY >

Oznámenie Battlefield: Hardline prišlo o niečo skôr, ako EA plánovalo, kedže celú hru najskôr "oznámil" únik informácií spolu s obrázkami. EA tak následne už nemala na čo čakať a hru iba potvrdila, pričom postupne odhaľovala nové a nové informácie. Následne už v júni 2014 prebehla uzatvorená beta (na PC bola neskôr sprístupnená pre všetkých), pričom stále sme boli v tom, že plná verzia sa dostane do obchodov ešte koncom roka, teda presnejšie 21. októbra 2014. EA ale pristúpila k ráznemu kroku a nový Battlefield odložila až na marec 2015.

Máme tu však takmer koniec januára, čo znamená, že vydanie je už pomerne blízko. EA tak prišla s ďalšou várkou detailov, ktoré nám tentokrát odhaľujú mapy a herné módy, ktoré budú v hre dostupné v deň vydania. Máp je celkovo deväť a sú skutočne rozmanité. Pozrieme sa v nich do luxusnej vily, k moru, na púšť, do odľahlých miest či práve naopak, tých veľkých, kde bude našim hlavným cieľom miestna banka.

Čo sa herných módov týka, tak tých budeme mať na výber sedem. Okrem teda všeobecne dobre známych - Conquest, Heist či Team Dead Match, autori počítajú aj s režimami ako Blood Money, kde sa jeden tím snaží získať lup, pričom policajti sa im v tom snažia zabrániť, Hotwite, kde je hlavným cieľom zmocniť sa vozidiel, v čom vám budú opäť znepríjemňovať život muži zákona. V režime Rescue sa stanete čelnom SWAT jednotky za účelom zachrániť rukojemníka z rúk kriminálnikov, no a v režime Crosshair sa bývalí kriminálnik snaží ujsť pred svojou starou partiou, kedže sa rozhodol svedčiť. Ak vás ale zabijú, hra sa pre vás končí - žiadna druhá šanca.

Battlefield: Hardline vychádza 19. marca 2015 pre Windows, PS4, PS3, Xbox 360 a Xbox One, no ešte predtým sa dočkáme beta testu, ktorý by sa mal údajne začať už 3. februára.





Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline  Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline  Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline
Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline  Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline  Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline
Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline  Odhalené mapy a herné režimy v Battlefield: Hardline
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19832)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk