Warner Bros. oznámilo LEGO Jurassic World, LEGO Marvel’s Avengers a ďalšie

Warner Bros. nenecháva nič na náhodu a už teraz oznamuje sériu LEGO hier pre rok 2015

pridal play3man 30.1.2015 o 8:47 pod hry
Warner Bros. oznámilo LEGO Jurassic World, LEGO Marvel’s Avengers a ďalšie

HRY > NOVINKY >

LEGO už dávno nie sú len skladačky, ale aj plnohodnotné video hry. Tento presun do digitálneho sveta sa vo väčšine prípadov podarí a z LEGO titulov sa čoraz častejšie stávajú hry, ktoré vedia príjemne spestriť voľný čas. Warner Bros. si toto dobre uvedomuje, a tak už takto zo začiatku roka oznamuje rovno päť nových LEGO hier, ktoré sa dostanú na pulty (digitálnych) obchodov v priebehu tohto roka.
 
LEGO Jurassic World
 
LEGO Jurassic World bude prvou video hrou, v ktorej budeme môcť prežiť príbehy z filmov Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III a taktiež príbeh vysoko-očakávaného filmu Jurassic World. Na jednom disku tak dostaneme až štyri dobrodružstvá z Jurského parku. Hra vyjde už v júni pre Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS a PC.
 
LEGO Marvel’s Avengers
 
V LEGO Marvel’s Avengers sa taktiež dočkáme spojenia dvoch filmových príbehov do jednej hry. V 
LEGO Marvel’s Avengers si budeme môcť zahrať za postavy super-hrdinov z filmu Marvel’s The Avengers a taktiež z očakávaného pokračovania Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Hra bude dostupná na jeseň pre Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, Nintendo 3DS a PC.
 
LEGO Ninjago: Shadow of Ronin
 
Najnovšia hra zo série LEGO Ninjago vyrozpráva príbeh LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu TV show. Hráči budú môcť vďaka ich Spinjitzu schopnostiam ukázať svoju Ninja silu a preraziť si tak cestu cez hordy nepriateľov, pričom sa nám sem-tam postavia do cesty aj puzzle hádanky. Hru má na starosti štúdio TT Fusion, pričom vydanie je naplánované už na 24. marca 2015 pre Nintendo 3DS a PS Vita.

The LEGO Movie Videogame
 
Bez LEGO hry nezostanú ani mobilné zariadenia. V The LEGO Movie Videogame sa dostaneme do role Emmeta, priemerného mešťana, ktorý je mylne označený za "kľúč pre záchranu sveta". Postaví sa pritom až deväťdesiatim postavám z filmu, vrátane Batmana a Supermana. The LEGO Movie Videogame je už teraz dostupné na App Store pre iPhone, iPad a iPod touch.

LEGO Batman: Beyond Gotham
 
Ďalšou LEGO hrou pre mobilné zariadenia je LEGO Batman: Beyond Gotham. Temný rytier prichádza ako posila super-hrdinom z DC univerza, ktorí vyrazia do vesmíru zastaviť Brainaca pred zničením Zeme. Hráči budú môcť hrať za ich obľúbených hrdinov z DC komiksov, vrátane členov Justice League a Legion of Doom. Hra vyjde niekedy počas leta.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk