Šéf Take Two sa vyjadril k dôležitosti hodnotení v recenziách a aký majú dopad na predaje

Strauss Zelnick sa v rozhovore pre CNBC rozpovedal o tom, čo očakávajú od Evolve a aký vplyv môžu mať známky v recenziách na predaje

pridal play3man 7.2.2015 o 9:12 pod hry
Šéf Take Two sa vyjadril k dôležitosti hodnotení v recenziách a aký majú dopad na predaje

HRY > NOVINKY >

Už začiatkom budúceho týždňa, presnejšie 10. februára, sa dostane na pulty obchodov očakávaná strieľačka Evolve. Tú má pod svojimi krídlami Take Two, ktoré značku kúpilo od THQ počas rozpredávania ich titulov z dôvodu krachu. CNBC si najnovšie zavolalo na rozhovor šéfa Take Two, Straussa Zelnicka, ktorý sa vyjadril k tomu, čo očakávajú od Evolve a aký dopad môžu mať známky v recenziách na celkove predaje tejto hry a hier všeobecne. Take Two sa púšťa do ešte neprebádaných vôd, kedže s Evolve prichádzajú ako s novou značkou, takže nemôžu tak dobre odhadnúť, ako nakoniec s hrou uspejú.

Každopádne, Zelnick dáva Evolve veľké nádeje, kedže z doterajších prieskumov sa zdá, že sa hráčom Evolve páči. Tento odhad pochopiteľne nemôže robiť iba z komentárov na internete, prípadne z beta testov, no vidia čísla predobjednávok, ktoré sú podľa jeho slov veľmi pozitívne. K hrám neodmysliteľne patria aj recenzie, ktoré môžu tiež ovplyvňovať celkové predaje hier. Zelnick s týmto tvrdením súhlasí a taktiež tvrdí, že je veľmi dôležité, aby Evolve dostalo pozitívne hodnotenia:

"Zatiaľ čo do kín sa ľudia môžu nahrnúť aj na priemernú komédiu, hráči nepôjdu po hre, ak nedostane dobré hodnotenia", čo zakončil slovami: "Ocenenia a hodnotenia v recenziách majú významný vplyv na predaje".

Čo sa hodnotení filmov týka, tak Zelnick si stojí za názorom, že keď nejaký film dostane zlé hodnotenia, no ide o komédiu, ktorá ľudí aj napriek tomu zabaví, pôjdu na ňu do kina. No ak nejaká hra dostane zlé hodnotenia a má malý priemer na Metacritic, predať ju je razom veľký problém: "Naši zákazníci sledujú tieto hodnotenia, sledujú recenzie a zaujímajú ich ocenenia. Zaujímajú sa o kvalitu".

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19869)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk