Tyždenník - Evolúcia dorazila

Tento týždeň sa niesol ako v príchode Evolve, tak aj ďalšom odhaľovaní Tomb Raidera ako aj nadchádzajúceho The Order: 1886.

pridal saver 15.2.2015 o 22:50 pod hry
Tyždenník - Evolúcia dorazila

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa niesol ako v príchode Evolve, tak aj ďalšom odhaľovaní Tomb Raidera ako aj nadchádzajúceho The Order: 1886. Pekne týždeň oživil aj trailer na nové prepracovanie filmového Hitmana, ktorý dostal podtitul Agent 47 a vyzerá, že mu môžeme dať aj druhý podtitul - Loud Assassin

Čo sa týka The Order: 1886, tomu sa síce embargo skončí až koncom budúceho týždňa, kedy výjdu recenzie, ale už je na internete veľa leakov, ktoré ukazujú rôzne časti hry a aj walkthrough celou hrou.  Hra vyjde koncom mesiaca na PS4. Dovtedy si ešte môžete zahrať práve vydané Evolve, ktoré síce recenzenti privítali váhavo a bez hodnotení alebo so sedmičkami a osmičkami, ale po pár dňoch hrania sa už objavili aj deviatky. V zásade je to nový štýl multiplayeru krížený s kooperáciou, ktorý budeme vidieť stále častejše. Našu recenziu nájdete tu. Inak Evolve v tomto ohľade predbehol Dying Light, ktorý tiež vo svojom Be A Zombie mode ponúka obdobu lovu, aj keď s absenciou rôznych classov. Len tak mimochodom ju pri vydaní Evolve pripomenuli novým trailerom.

Mimo Evolve sme sa pozreli aj na Total War Atilla, nové pokračovanie Total War série teraz zamerné na Hunov. Pozreli sme sa na mobilnú bojovku WWE Immortals, pridali sme recenziu na kartovú hru Scrolls, ale aj Pokemon Omega Ruby a Alpha Sapphire a retro platformovku Shantae. Priniesli sme aj dojmy zo Subnautica.

Z prichádzajúcich titulov sa predstavil nový Spacehulk titul, pripomenul sa Tomb Raider, ktorý priblížil svoje tajomné mesto a ukázal ďalšie arty, čiastočne sa na leakoch predstavil Star Wars Battlefront, ukázalo sa aj pripravované pokračovnaie Asteroids značky v survival vesmírnom štýle a z aktuálnych vecí zase Besiege, so svojimi extrémnymi výtvormi stredovekých zbraní od hráčov. Nakoniec nové obrázky a prvé video ukázal aj Just Cause 3

Spomenuli sme si aj na Half Life 2 a to ako mohol vyzerať, totiž ešte v pôvodnej bete to bola gotická výrazne temnejšia vízia zničeného sveta. Nakoniec z toho vyšiel slnkom zaliaty výlet európskym mestom. Čo tiež nebolo zlé. Ostáva len čakať kedy sa Valve uráči predstaviť Half Life 3. Znovu na to bude mať šancu na GDC, kam príde predstavovať svoje "Steam Machines" ako aj glNext a zrejme pridá aj ukážku Source 2.0 enginu.  Už by to chcelo ohlásenie, totiž rozhýbala sa už aj Bethesda, ktorá pripravuje E3 press konferenciu, na ktorej ukáže svoje hry. Čakáme ako dlhé roky vyvíjaný Doom, tak aj nový Fallout, eventuálne Dishonored 2.

 

 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (2)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19765)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk