Ako sa hrá Screamride?

Screamride má už svoje demo na Xbox One, ktoré v 3 gigovej veľkosti ponúka všetky tri typy hrateľnosti plného titulu.

pridal saver 19.2.2015 o 12:53 pod hry
Ako sa hrá Screamride?

HRY > NOVINKY >

Screamride má už svoje demo na Xbox One, ktoré v 3 gigovej veľkosti ponúka všetky tri typy hrateľnosti titulu. Teda keďže ide o zábavnú simuláciu húsenskových drách, môžete si vyskúšať ako samotnú jazdu , tak aj jej stavbu a nakoniec aj ničenie celého komplexu.

Ako sa hrá Screamride?

Špeciálne ničenie je zábava určená na realizovanie svojich deštrukčných chúťok. Hádžete v nej guľou s kaskadérmi na mesto a snažíte sa o čo najväčšiu deštrukciu, respektíve najpresnejšiu. Veľká robotická ruka modul s jazdcami, vy nastavíte smer, silu a ak sa zadarí, tak aj správny uhol (dôležité je načasovanie, keďže ruka sa točí). Následne môžete sledovať peknú deštrukciu mrakodrapov, rôznych konštrukcii, obrazoviek, dráh a aj cieľov, ktoré máte trafiť. Totiž každé prostredie má svoje ciele a úlohy, na ktoré sa máte zamerať a ktoré musíte zničiť na prejdenie levelu.   Za to dostávate odporúčania. Za tie sa vám budú postupne otvárať ďalšie levely a v plnej hre aj ďalšie mestá.

Ako sa hrá Screamride?

Samotná jazda na húsenkovej dráhe je oddychovka, ale nie je vôbec jednoduchá.,Musíte v nej v správnej dobe aktivovať boost, brzdy, zrýchľovače, nahláňať sa a snažiť sa prejsť dráhou až do cieľa. Samozrejme dôležité je pritom nevykoľajiť sa a rovnako spĺňať zadané úlohy, ako napríklad jazda na dvoch kolesách, nabratie určitej rýchlosti alebo aj zničenie budovy. Teda prejdenie trate môže byť jednoduché ale plnenie úloh už je náročnejšie.

Ako sa hrá Screamride?

Nakoniec kreatívna časť hry je stavba vlastnej dráhy, to je najkomplikovanejšie. Tu začínate dráhu od určitého bodu a rovnako máte zadania, aku minimálnu dĺžku má mať trať, alebo akú rýchlosť má dosiahnuť. Máte však k tomu obmedzený počet dielov, ktoré sa delia napríklad na rovné časti, brzdiace, boostovacie, ale aj predpripravené loopingy a rôzne skoky. Nakoniec keď to dokončíte, AI otestuje vašu dráhu. Vtedy musíte sledovať ako nadšenie cestujúcich a ich ďalšie parametre, tak aj to, či sa dráha nerozpadne, alebo niektorí z cestujúcich nevypadnú. Následne musíte upravovať dráhu, pridávať brzdy a prípadne zrušiť celú časť dráhy.

Celé to dopĺňa robotický hlas AI, ktoré vedie testovacie centrum spolu so svojimi poskokmi a ľudia vyzerajú ako jej testovacie figúrky. Dopĺňa to štylizovaná grafika s futuristickou témou, ktorá sa k štýlu hry pekne hre hodí, aj keď na pomery Frontieru nie sú tak dotiahnuté detaily ako zvykli vo svojich predchádzajúcich tituloch, na druhej strane vidieť, že sa výrazne zamerali na fyziku, ako pri tratiach, tak aj pri ničení prostredí. 

Titul vychádza začiatkom marca a vyzerá, že bude peknou oddychovkou. Určite lepšou ako ich predchádzajúci Zoo Tycoon. Zároveň sa týmto projektom pripravujú na skutočnú Rollercoaster manažmentovku, ktorú plánujú na budúci rok.





Páči sa mi!






Xbox One
Xbox 360

Vývoj: Microsoft / Frontier
Štýl: Simulácia
Dátum vydania: 6. marec 2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19570)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk