Najlepšie módy do Minecraftu

Krajina kvetín a elfov, ComputerCraft aj jadrové reaktory.

pridal roberto 28.2.2015 o 11:47 pod hry
Najlepšie módy do Minecraftu

HRY > NOVINKY >

Minecraft neustále rastie najmä vďaka módom. Od mágie k technike a zasa naspäť k prírode, je ich nepreberné množstvo, a preto sa pcgamer podujal na heroickú úlohu vybrať tie najlepšie a najdôležitejšie. Tu nájdete popis prvej polovice tohto zoznamu. Mnohé z nich vyžadujú staršiu verziu Minecraftu, načastejšie 1.7.1.0 a niektoré môžu vyžadovať Forge modloader alebo iné súbory, je preto namieste postupovať podľa inštrukcií. Ak hodláte vyskúšať viacero módov, bude sa hodiť aj launcher Feed the Beast a Technic Platform.

Optifine [1.8.1]

Mód riešiaci veci, na ktoré si Mojang nenašiel čas. Minecraft pri svojom vzhľade prekvapivo preťažuje slabšie zostavy, hlavne notebooky, a na druhej strane nedokáže využiť masívnu silu najnovších drahých PC zostáv. Optifine si s tým dokáže poradiť a popri tom urobí Minecraft viditeľne krajším. Zrazu podporuje HD textúry, hladké osvetlenie a pár ďalších drobností, pričom framerate môže na niektorých zostavách stúpnuť kľudne aj dvojnásobne.

Najlepšie módy do Minecraftu

Twilight Forest [1.7.10]

Máte radi dobrodružstva? Tento mód pridáva novú, husto zalesnenú dimenziu ponorenú do večného súmraku. V tomto svete nájdete ukryté cenné poklady, ale musíte si pri ich hľadaní dávať pozor na nebezpečné monštrá. Vhoďte diamant do mláky obkolesenej kvetinami a vytvoríte portál. Na druhej strane na vás čaká bludisko zo živého plotu, zakliaty háj, lichova veža a ďalšie prekvapenia. Najväčšie odmeny čakajú tých, ktorí sa odvážia najhlbšie.

Najlepšie módy do Minecraftu

Biomes O'Plenty [1.7.10]

Od aktualizácie nazvanej odvážne “Update That Changed The World“ je aj základný Minecraft veľmi rozmanitý, ale Biomes O'Plenty ponúka ešte viac. Konkrétne v ňom nájdete 75 biómov počnúc pásmom krovísk a koralovými útesmi končiac. Aby sa objavili, budete si musieť vygenerovať nový svet (pred vygenerovaním sveta nezabudnite v nastaveniach zvoliť Biomes O'Plenty), ale nové zákutia Minecraftu stoja za to.

Najlepšie módy do Minecraftu

Botania [1.7.10]

Niektoré módy pridávajú mocné magické relikvie, iné dychberúce zložité stroje, no a Botania pridáva kvety. Ale nie sú to len tak hocijaké kvety. Tu vás totižto kvety dokážu vyliečiť. Kvety môžu nakŕmiť zvieratá. Kvety dokážu poštvať vašich nepriateľov proti sebe navzájom. Kvety si pochutnávajú na koláčoch. A zlatý klinec večera – kvety, ktoré otvárajú portál do krajiny elfov.

Najlepšie módy do Minecraftu

Inventory Tweaks, NotEnoughItems a Waila [1.7.10]

Trojica módov zásadne uľahčujúcich život hráča Minecraftu, hlavne ak má už nainštalovaných zopár rozširujúcich módov. Inventory Tweaks umožňuje jednoduché triedenie itemov a automaticky nahrádza pokazené nástroje. NotEnoughItems poskytuje zoznam všetkých typov kociek s možnosťou vyhľadávania a recepty na ich vytvorenie. Waila zasa dokáže rozoznať každú kocku, stačí na ňu kliknúť.

Najlepšie módy do Minecraftu

Thaumcraft [1.7.10]

Byť kúzelníkom je skvelé, ale ešte lepšie je byť kúzelníkom v Minecrafte s módom Thaumcraft. Obrovský mód venovaný čerpaniu magickej energie z okolitého sveta a jej formovaniu do nových úžasných vecí. Pripravte sa na vytváranie oltárov, kúzelných prútikov, golemov a desiatok pohárov s farebnými limonádami. Nové kúzla sa naučíte pomocou puzzle mini-hry.

Najlepšie módy do Minecraftu

Natura [1.7.10]

Komplexný mód pre tých, ktorí chcú urobiť iba prvý opatrný krok do vesmíru módov Minecraftu. Natura decentne vylepšuje herný svet, vkladá do hry širokú škálu nových typov drevín a s nimi aj farebnejšie lesy z ktorých sa dá postaviť krajší domček. Tiež do hry vkladá zopár rastlín ako ľahko dostupný zdroj jedla a surovín a robí Nether trošku nebezpečnejším.

Najlepšie módy do Minecraftu

JourneyMap [1.7.10]

Originálne mapy Minecraftu nie sú žiadna veľká výhra. Chýbajú detaily, treba ich neustále vyťahovať a nakoniec neukážu nič iného než vašu aktuálnu pozíciu. S JourneyMap dostanete mapu, ktorá sa priebežne dopĺňa, dá sa umiestniť do rohu obrazovky a dajú sa do nej robiť značky. Proste niečo úžasné pre každého, kto dokáže zablúdiť aj vo vlastnej skrini.

Najlepšie módy do Minecraftu

Tinker's Construct [1.7.10]

Nástroje sú chrbticou všetkého diania v Minecrafte a tento mód túto oblasť dovádza k dokonalosti. Zo širšej ponuky materiálov môžete vyrobiť lepšie nástroje, ktoré sú ďalej vylepšiteľné, modulárne a ak sa pokazia, dajú sa opraviť. Nemožno zabudnúť na taviarenskú pec slúžiacu k výrobe najlepších nástrojov a efektívnejšiemu spracovávaniu rudy.

Najlepšie módy do Minecraftu

Forestry [1.7.10]

Niečo pre tých, ktorí vyznávajú poľnohospodársku stránku Minecraftu. Obrovský mód pridáva veľa nových itemov, strojov, kociek a vôbec najznámejší je svojimi včelami. Môžete sa stať včelárom. Privlastniť si divé včely a krížiť ich. Vďaka napodobeniu reálnych princípov genetiky môžete potom získať rôzne užitočné zdroje.

Najlepšie módy do Minecraftu

ComputerCraft [1.7.10]

Po viacerých prednáškach z biológie prichádza rad aj na trochu programovania. Tento mód ponúka hráčom programovateľné počítače a roboty, ktoré však prijímajú pokyny iba v (jednoduchom) programovacom jazyku Lua. ComputerCraft tak ponúka dvere na heslo, automatickú ťažbu a dokonca in-game videohry.

Najlepšie módy do Minecraftu

Thermal Expansion 4 a Minefactory Reloaded [1.7.10]

Dvaja titani na poli módov naplnených technológiami. Thermal Expansion sa sústreďuje na výrobu a skladovanie energie, ale pridáva aj niekoľko nových kovov, ktoré sa už medzičasom stali štandardom používaným inými módmi. Minefactory Reloaded potom umožňuje túto energiu spotrebovávať na automatizované farmárčenie, chov zvierat, baníctvo, očarovávanie predmetov, výrobu elixírov

Najlepšie módy do Minecraftu

Big Reactors [1.7.10]

S pribúdajúcim množstvom módov môže takmer neúnosne stúpnuť aj potreba pridávať stále viac generátorov. Odpoveďou na tento problém sú veľké nukleárne reaktory produkujúce ohromné množstvo energie, avšak bez hrozby roztavenia či výbuchu. Big Reactors je navyše kompatibilný s ComputerCraftom, takže môžete napísať program na ich ovládanie.

Najlepšie módy do Minecraftu





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU
3DS
PC
Mobil
Android
iOS
Windows
Switch

Vývoj: Mojang AB / Mojang
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. november 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19538)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk