Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Obrovský hlad, domáca pohoda, automatizácia výroby aj výmena drevených truhiel za diskové jednotky s bezdrôtovým prístupom.

pridal roberto 1.3.2015 o 13:37 pod hry
Najlepšie módy do Minecraftu (2)

HRY > NOVINKY >

Ste náruživým hráčom Minecraftu alebo sa do neho chystáte ponoriť prvýkrát? Jednu aj druhú skupinu poteší zoznam 25 najlepších módov vybraných pcgamerom. Nezabudnite si preštudovať prvú časť!

Chisel a Carpenter's Blocks [1.7.10]

Dvojica módov pre tých, ktorí si potrpia na vzhľad svojho obydlia. Pokým Chisel je naprataný novými textúrami pre väčšinu najpoužívanejších typov kociek, Carpenter's Blocks pridáva šikmé plochy, schody, dvere, vypínače, rebríky, ploty a veľa ďalšieho.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

RailCraft a Steve's Carts 2 [1.7.10]

Áno, presne to, čo by ste podľa názvov čakali. RailCraft ponúka veľa typov dráh a riadené križovatky a Steve's Carts 2 všestranne vylepšuje vozíky od bŕzd, cez štíty až po ohňostroje.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

EnderIO [1.7.10]

Môže sa zdať zanedbateľný, ale v správnej chvíli má cenu zlata. Premiestňovanie vecí nie je v Minecrafte jednoduchou záležitosťou a upratovanie v príliš divoko rozrastenej základni sa dá považovať za výkon trestu. EnderIO je skvelý pomocník umožňujúci jednoduché premiestňovanie pevných predmetov aj tekutín či energie. Tiež tu nájdete pár strojov zjednodušujúcich ťaženie, materiálov i dekorácií.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Applied Energistics 2 [1.7.10]

Už sme spomenuli niekoľko módov ponúkajúcich lepšie výrobné procesy, nástroje, výrobu energie i automatizáciu, no a preto je potrebné mať aj mód riešiaci efektívne skladovanie. Fígeľ Applied Energistics je v tom, že veci v truhliciach mení na energiu a tú zasa uchováva na diskových jednotkách bezdrôtovo prístupných z ktoréhokoľvek miesta v základni. Rovnako bezproblémovo dokáže na diaľku sprostredkovať prístup k strojom. Truhličky sú už proste zastarané, nech žijú diskové jednotky!

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

JABBA a Iron Chests 2 [1.7.10]

Predchádzajúci mód rieši pokročilú fázu hry, ale pozrime sa aj na ťažké začiatky. JABBA pridáva ľahko vyrobiteľné a vylepšovateľné sudy, v ktorých sa dajú skladovať stovky kusov jedného druhu predmetov. Iron Chests 2 zasa umožní prejsť z drevených truhiel na objemnejšie železné. Časom sa ale aj tak oplatí využiť Applied Energistics 2.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Extra Utilities a OpenBlocks [1.7.10]

Ďalšie dva módy naplnené proste tým, čo tvorcovia Minecraftu opomenuli. V Extra Utilities nájdete napríklad zlaté lano slúžiace k transportu priateľských NPC, zatemňovacie závesy (funkčné) i tlmič hluku pre vašu stajňu. OpenBlocks dopĺňa spacie vaky, rogalá, výťahy, náhrobky, povrazové rebríky i sprievodcu výstavbou. Proste dva balíky užitočných drobností.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

PneumaticCraft [1.7.10]

A teraz opäť z iného súdka. PneumaticCraft sa zameriava na využitie sily tlaku vzduchu. Nebudete to s ním mať ľahké, budete potrebovať kompresné komory, rúrky a ventily a na prvý pokus to môže celé vybuchnúť, ale odmenou pre vytrvalých budú zaujímavé gadgety, kanóny a konfigurovateľné pneumatické prilby.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Hunger Overhaul, The Spice of Life a Pam's HarvestCraft [1.7.10]

Trio pre veľkých gurmánov-vegetariánov. Hunger Overhaul urobí z hladu skutočný problém, každá potravina dokáže Minehladoša zasýtiť menej než obyčajne. The Spice of Life spraví z hladoša aj gurmána, takže ho každá potravina pri opakovanom jedení uspokojí menej a menej. Do tohto boja o prežitie je najlepšie vyraziť vyzbrojený módom Pam's HarvestCraft, ktorý pridá 58 nových plodín, 35 ovocných stromov, 12 druhov kríkov a 16 druhov rýb. Mňam.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

BiblioCraft [1.7.10]

Nie, tentokrát to nie je tak, ako si myslíte. BiblioCraft nie je venovaný zefektívneniu čítania Biblie. Je to mód venovaný knihám, poličkám, stojanom v tvare brnení, hodinám, nádobám na sušienky, svietidlám, kreslám, stolom i obrusom a všeobecne veciam dotvárajúcim atmosféru skutočného domova.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Project Red [1.7.10]

Ak sa plánujete babrať s obvodmi, budete mať čo dočinenia s redstone a možno si občas budete trhať vlasy... Alebo si nainštalujete Project Red vylepšujúci každú oblasť tejto činnosti, umožňujúci vyrábať kompaktnejšie obvody a zakomponovať do nich logické brány.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Steve's Factory Manager [1.7.10]

A ešte naposledy na tému efektivity. Steve's Factory Manager patrí k tým náročnejším a jeho užívateľ by mal chápať aspoň základné princípy programovania. Avšak akonáhle sa v ňom zorientujete, už nikdy nebudete chcieť automatizovať továrne iným spôsobom.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)

Mystcraft [1.7.10]

Začína vás už váš svet nudiť, ale nechcete začínať odznova? V tom prípade si s Mystcraft vykúzlite nové dimenzie. Možno na vás niekde čaká krajina so zasneženými plávajúcimi ostrovčekmi alebo nekonečný oceán so stromami vykukujúcimi z vody. Buďte však opatrní, niektoré dimenzie môžu byť nestabilné a rozpadnúť sa.

Najlepšie módy do Minecraftu (2)





Páči sa mi!






PC
PS3
PS4
Xbox 360
Xbox One
WiiU
3DS
PC
Mobil
Android
iOS
Windows
Switch

Vývoj: Mojang AB / Mojang
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 17. november 2011
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18386)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk