Aký bude Battlefield Hardline na PC?

Autori z Visceral sa rozpovedali o PC verzii Battlefield Hardline.

pridal saver 28.2.2015 o 18:17 pod hry
Aký bude Battlefield Hardline na PC?

HRY > NOVINKY >

Autori z Visceral sa rozpovedali o PC verzii Battlefield Hardline. Verziu predstavil Mike Glosecki, ktorý sa pridáva k názoru, že PC je najlepšia herná platforma a taká bude aj jeho verzia hry. Dosiahli to hlavne tým, že hra nie je žiadnym portom a môže tak využiť špecifiká platformy a teda rôzne nastavenia grafiky, framerate a typy ovládania.

Dodávajú, že videli komenty, v ktorých ľudia píšu, že je to reskinovaný Battlefield, alebo, že by sa to nemalo volať Battlefieldom. Ale Mike hovorí, že samotný Battlefield je o vojne, tíme a stratégii, ktorú Hardline aplikuje na policajtov a kriminálnikov. Bude tu ako klasická Battlefieldovská zábava so 64 hráčmi v conquest móde, ale aj nové špeciálne módy ako Hotwire a Heist, k tomu pridávajú nové mechaniky ako takedowny, ktoré vám umožnia vypočúvať nepriateľov, zistiť pozíciu ich kolegov a aj získať lekárničky a náboje. K tomu je tam aj nové vybavenie ako omračujúca pištoľ a zbrane na telo. Vracajú sa aj klasické battlefieldovské zbrane ako zipline, grappling hook a tracking dart

Objavili sa aj komenty ako je hra menej taktická menej teamová. Tu je však taktika v samotnej akcií. Je to iná taktika ako v battlefielde, nejde len o zameranie a presnosť, ale využitie rôznych prostriedkov a hlavne tímu. Napríklad v mode Heist, kde získate oveľa viac ak sa navzájom pri prenášaní peňazí kryjete, V Crosshair,zase musíte pracovať ako tím, aby ste ochránili dôležitý cieľ. V hotwire musíte mať ďalšieho hráča, ktorý bude opravovať vozidlo zatiaľ čo vy jazdíte a lepšie je mať niekoľko ďalších, ktorí budú auto chrániť hlavne pre helikoptérami.

V samotnej PC verzii hra umožní vyššie rozlíšenie ako 1080p, ponúkne najlepšie filtrovanie textúr, najlepšiu kvalitu textúr, lepšie typy vyhladzovaní, nechýba nastavenie field of view, a samozrejme môžete ísť rýchlejšie ako 60 fps. Môžete hrať aj na troch monitoroch naraz a myš a klávesnica vám umožní  najlepšie ovládanie pre fps hry.

K tomu autori dbali aj na stabilitu, čo bola dôležitá časť vývoja od začiatku a na optimalizácií pracovali dva roky, denne multiplayer hrávali a k tomu ponúkli dve bety pre všetkých, ktoré v dolaďovaní, ale aj upravovaní hry ešte viac pomohli.  Nakoniec po vydaní hry nebude chýbať ani CTE prostredie, tak ako ho má Battlefield 4 a kde hráči skúšajú updaty ešte pred ich samotným zverejnením.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19597)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk