Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje

Po rozpade medzihviezdneho impéria sa opustená teraformovaná kolónia pomaly vracia do pôvodného stavu.

pridal roberto 28.2.2015 o 8:15 pod hry
Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje

HRY > NOVINKY >

Tahira: Echoes of the Astral Empire je epizodická ťahová taktická RPG, ktorej príbeh sa odohráva v kedysi čiastočne terraformovanej planéte, kolónii vyspelej civilizácie. Po kolapse medzihviezdneho impéria zostali obyvatelia kolónie uväznení vo svete, ktorý je ich domovom, ale bez vyspelých technológií sa pomaly vracia do pôvodnej, nehostinnej podoby.

Hráč preberá úlohu princezny Tahiry z Avestanu, malého kráľovstva ležiaceho na západ od Babylonu, posledného veľkomesta. Jej brat zomrel a z nej sa nedobrovoľne stala následníčka trónu. Strach z tohto osudu viedol k hádke s otcom a odchodu z Avestanu. Princezná rok cestovala po južných krajoch, keď k nej dorazila správa o zámere armády pokúsiť sa vrátiť ku hviezdam. Cestou ničí všetko, čo jej príde do cesty, a tak sa princezná musí okamžite vydať na cestu domov.

Tahira: Echoes of the Astral Empire previaže príbeh, RPG prvky a ťahové boje. Každý, alebo aspoň skoro každý boj by mal byť vďaka zasadeniu do určitého miesta príbehu niečím výnimočný. Hráč bude musieť čo najdlhšie ubrániť mesto, aby z neho mohlo utiecť čo najviac obyvateľov. V inom boji prepadne nepriateľské jednotky a pokúsi sa ich zneškodniť skôr, než budú môcť využiť svoju početnú prevahu. Mimo bojov bude princezná so svojimi vernými cestovať po zaujímavej krajine a spoznávať rôzne kultúry.

Hru vytvára malé trojčlenné nezávislé štúdio a producent a autor príbehu v jednej osobe čerpá inšpiráciu zo svojich potuliek po Turecku, Sýrii, Jordánsku, Izraeli, Nepále a Indii. Taktické boje sú zas inšpirované staršími hrami z handheldu Gameboy aj modernými titulmi XCOM: Enemy Unknown a The Banner Saga. Z XCOMu zrejme preberie hlavne systém levelovania a špecializovania princezniných spoločníkov.

Financie na dokončenie prvej epizódy sa autori pokúšajú získať na KickStarteri, vďaka čomu vieme, že prejdenie prvej epizódy by malo v priemere zabrať 4 až 5 hodín.





Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje  Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje  Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje
Páči sa mi!






Tahira: Echoes of the Astral Empire spojí príbeh, RPG prvky a ťahové boje
PC

Vývoj: Whale Hammer Games
Štýl: RPG / Taktická
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19886)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk