Camilla Luddington porozprávala o Lare v Rise of the Tomb Raider

Camilla Luddington sa rozrozprávala o svojej úlohe v novom titule Rise of Tomb Raider, kde si zopakuje postavu Lary Croft.

pridal saver 2.3.2015 o 13:13 pod hry
Camilla Luddington porozprávala o Lare v Rise of the Tomb Raider

HRY > NOVINKY >

Camilla Luddington sa rozrozprávala o svojej úlohe v novom titule Rise of Tomb Raider, kde si zopakuje postavu Lary Croft. Hovorí, že Lara je teraz už viac pripravená na svoju výpravu, už si uvedomila kto je a čím sa má stať.

Čo sa okrem skúseností Lary zmenilo je hlavne systém motion capturingu, kde už nepoužívajú starú metódu so 70 bodmi na tvári, ale  Mova systém, ktorý umožňuje realistickejšie zachytávať tvár (preto aj tvár Lary vyzerá inak ako v prvej hre). Presnejšie detekuje 7000 bodov na tvári a to vďaka airbrushovanej flourescentnej farbe. Vďaka tomu v prestrihových scénach uvidíme vernejšie zachytené pohyby tváre, ale zároveň aj celého tela.

Camilla Luddington porozprávala o Lare v Rise of the Tomb Raider

Prezradila aj to, že celý motion capturing Lary nerobí sama a na náročné scény ju zastupujú trénovaní ľudia, alebo na to má inštruktorov. Napríklad na streľbu z luku.  Čo však musí robiť sama je dabing a teda ju znovu čakali stovky typov smrtí, neustále výkriky, chrčania, a aj topenia. Špeciálne topenie ju potrápilo, keďže simulovala ako sa skutočne topí. Mimo toho ju však brutálne smrti bavia, čím brutálnejšia tým lepšie.

Zo zaujímavostí Camilla mala zakázané obliekať a fotiť sa ako Lara Croft. Je to marketingové rozhodnutie, kde firma minimálne zatiaľ nechce ďalšiu Lara modelku.  Na otázku, či by si zahrala v novom Tomb Raider filme odpovedala pozitívne aj keď zatiaľ je film ešte len v úvodných štádiách a nevie sa koho oslovia (film bude podľa predchádzajúcej hry, teda mladá Lara a jej prvé dobrodružstvo).

Camilla Luddington porozprávala o Lare v Rise of the Tomb Raider

Mimo toho autori v podcaste potvrdili, že sa plne koncentrujú na Xbox One verziu, zatiaľ čo od Xbox360 verzie ich odľahčil Nixxes. Hra vychádza na jeseň na oba Xboxy, na ďalšie platformy vyjde niekedy budúci rok.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19507)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk