Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny

Namiesto do vesmíru sa tentokrát vydáme na cestu ľudským telom.

pridal roberto 28.2.2015 o 15:25 pod hry
Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny

HRY > NOVINKY >

V čase boomu videohier venovaných prieskumu hlbín vesmíru a prekonávaniu miliónov svetelných kilometrov je veľmi osviežujúce dozvedieť sa aj o projekte, ktorý sa vybral presne opačnou cestou. Tiny Life smeruje dovnútra. Vydáva sa na objavnú cestu ľudským telom, kde ako diaľnice slúžia nervový a cievny systém. Nadšenie je o to väčšie, že za projektom stojí slovenský autor. Innerdrive games je one man štúdio Vlada Jakubkoviča, ale na Tiny Life chce spolupracovať s košickým štúdiom Games Farm. K vytvoreniu objaviteľskej arkádo-simulačnej adventúry hodlajú použiť Unreal Engine 4.

Príde vám téma aj hrče predstavujúce útočiace baktérie či vírusy akosi vzdialene povedomé? Možno ste teda tiež pred mnohými rokmi nadšene sledovali, vtedy u nás značne populárny, kreslený seriál Bol raz jeden život ("Táto veta pravdivá je, život skrýva rôzne taje...", orig. Once Upon a Time... Life). Aj autor čerpá inšpiráciu hlavne z tohoto seriálu. Hra nemá nikoho vystrašiť poučkami z múdrych kníh, o fungovaní ľudského tela má ľudí poučiť veľmi hravou formou.

Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny

Tiny Life má pritom pozostávať z dvoch odlišných režimov. Rýchlejší z nich sa ponesie v štýle arkádových adventúr a má ponúknuť kratšie výzvy v štýle Crasha Bandicoota či Super Stardust s odomykateľnými prostrediami a schopnosťami a rôznymi druhmi nebezpečenstva. V mini-hrách sa postavíme trom úlohám. V Micro racer sa zhostíme úlohy ponáhľajúcej sa bielej krvinky plávajúcej v ústrety agresorovi, v Roll them up sa sústredíme na boj s nepriateľom zoči-voči a v Central defence budeme brániť určitú oblasť proti prichádzajúcim nájazdníkom.

Druhý režim bude sandbox zameraný na prieskum a objavovanie, v ktorom sa hráč zhostí úlohy bielej krvinky či nanobota. Tento režim by mohol byť ideálny k hraniu s VR headsetom Oculus Rift. Jakubkovič sa pokúša zohnať peniaze na uskutočnenie projektu pomocou kampane na Indiegogo, kde by chcel vyzbierať 75 tisíc amerických dolárov. Kampaň má nastavenie Fixed Funding, takže v prípade neúspechu sa peniaze vrátia podporovateľom.





Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny  Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny  Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny
Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny  Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny
Páči sa mi!

Zaradené pod: slovenska hra






Tiny Life, ďalší slovenský Indiegogo projekt, tentoraz skutočne seriózny
PC
Slovenské hry

Vývoj: Innerdrive games
Štýl: Akčná Adventúra / Arkáda
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19590)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk