Bethesda vysvetľuje dôležitosť Horse Armor DLC a módovania

The Elder Scrolls V: Skyrim patrí aj po rokoch k nahranejším hrám na Steame.

pridal roberto 6.3.2015 o 6:41 pod hry
Bethesda vysvetľuje dôležitosť Horse Armor DLC a módovania

HRY > NOVINKY >

Pamätáte si svoje prvé DLC? Pre niektorých z vás to mohlo byť, dnes už legendárne, Horse Armor DLC. Bethesda svoj prvý digitálny balíček ponúklo majiteľom Xbox 360 verzie The Elder Scrolls IV: Oblivion. Veľa hráčov v tej dobe ani nemalo potuchy, čo to také DLC vlastne je a dôverčivo zaplatili autorom $2.50. Balík im za túto cenu sprístupnil 2 (slovom dva) typy zbroje pre kone – oceľové a elfské. Stiahnuteľný balík do hry, s ktorou móderi dokazovali na PC divy, sa rýchlo stal terčom posmeškov a neskôr sa zaradil medzi legendy. Ak najbližšie v niektorej hre, najčastejšie free alebo indie, narazíte na nezmyselne drahú a takmer dokonale zbytočnú zbroj pre koňa, nepochybne pôjde o ďalší z rady odkazov na Horse Armor DLC.

Bethesda vysvetľuje dôležitosť Horse Armor DLC a módovania

K tejto legende sa počas diskusie na GDC vrátil aj jej tvorca Joel Burgess, ktorý je na tento experiment skôr hrdý než by sa za neho hanbil. Všetky kvalitné DLC od Bethesdy stoja na chrbte Horse Armor DLC.

"V roku 2005 boli mnohí vývojári zvedaví, čo to DLC vlastne znamená,“ vysvetlil Burgess. „Ako to máme urobiť? Ako zistíme, čo ľudia chcú? A koľko by to malo stáť? Nemali sme potuchy, koľko by malo DLC stáť a potrebovali sme to nejako zistiť. Potrebovali sme niečo, čo by preverilo naše systémy, pridať nejaké grafické drobnosti, nový dialóg a úlohy. Niečo, čo by preskúšalo naše linky. A z toho vzniklo Horse Armor DLC.

Potom, keď konkurencia prichádzala s DLC typu gun pack či cash pack, my sme vydávali veci ako Knights of the Nine a Shivering Isles do Oblivionu. To sú veľmi veľké DLCčka s obsahom porovnateľným s niektorými hrami. Všetky tieto zaujímavejšie DLC boli vystavané na chrbte Horse Armor DLC.“

Burgess zároveň vyzdvihol dôležitosť módov pre Fallout aj The Elder Scrolls sériu. Dôležitosť módov pre Skyrim nemá zmysel zdôrazňovať, aj na Sectore nájdete návod ako doviesť Skyrim ku grafickej dokonalosti, móde Beyond Skyrim s ďalšími oblasťami Tamrielu i Lady Body módu. Bethesda vie, že práve vďaka módom patrí Skyrim aj vyše 3 roky po vydaní patrí k najhranejším hrám na Steame. Podpore módov sa venovala aj najnovšia aktualizácia, ktorá zo Steam Workshopu odstránila 100MB limit.

Bethesda vysvetľuje dôležitosť Horse Armor DLC a módovania





Páči sa mi!






PC
PS3
Xbox 360

Vývoj: Bethesda / Bethesda
Štýl: RPG
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 11. november 2011
 17.11. 2017 (,Switch)
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Praskanie v zdroji (8)
Zdravím, mám problém s PC. Keď zapojím kábel do el...
|Ms windows cd key (18)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Hodinky (6)
Uvažujete o kúpe hodiniek,náramkov,smart hodiniek ...
|Ps5 hdr (1)
Ahojte idem si sem po radu ohľadom hdr na ps5.. ak...
|Hitman 2 a hitman 3 (1)
ahojte,sectoráci. mám menši problem,zakúpil som hi...
|Svet, ukrajina, vojny ... (17921)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk