Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare

Bojiská sa od čias 2. svetovej vojny výrazne zmenili.

pridal roberto 6.3.2015 o 10:19 pod hry
Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare

HRY > NOVINKY >

Armored Warfare je pripravovaná tanková free to play tanková MMO z dielne Obsidianu. Od silnej konkurencie World of Tanks War Thunder sa chce odlíšiť lepšou optimalizáciou a grafikou, k čomu má dopomôcť CryEngine, ale predovšetkým zasadením na modernejšie bojiská. Po 2. svetovej vojne pokračoval vývoj nových bojových vozidiel rýchlym tempom a Obsidian zvolil trochu iné rozdelenie úloh ako konkurencia.

V prvom rade sú tanky rozdelené iba do dvoch kategórií. Základom motorizovanej armády sú "main battle tanks", ktoré sa veľmi nelíšia od heavy triedy WoT. Od tanku tejto kategórie sa nedá očakávať nič iné ako hrubý pancier a poriadne veľké delo. Neohrozeným pánom bojiska však nebude, pretože v porovnaní so svižnejšími protivníkmi bude pomalý, neohrabaný a pri osamelom postupe súperom odhalí svoje zraniteľné miesta.

Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare

Druhou triedou tankov sú ľahké tanky. Z WoT ich poznáme ako prieskumníkov, to sa však v AW mení. Akokoľvek ľahký tank nie je na modernom bojisku ideálnym skautom, a tak sa presúva do úlohy šikovného bojovníka. Cenou za rýchlosť je tenšie pancierovanie, a tak je tento typ tankov stvorený pre taktiku udri a uteč. Pokročilejšie technológie ich vybavia stabilizátorom dela, takže pre nich bude streľba za jazdy citeľne jednoduchšia než pre ťažšie tanky.

Obrnené bojové vozidlá sú pravými prieskumníkmi. V porovnaní s ostatnými maličké a vďaka absencii pásov spravidla ohromne rýchle vozy sa môžu odvážiť vletieť za nepriateľské línie a rovnako rýchlo a divoko sa vrátiť späť. Okrem toho je jednou z ich priorít odhaľovanie a ničenie mobilného delostrelectva. Neohrabané samohybné delá sa im nedokážu efektívne brániť a už samotné odhalenie a zobrazenie na mini-mapách súperovho tímu je pre ne takmer istá smrť. A aby boli využiteľné aj v neskoršej fáze hry, dostávajú schopnosť najrýchlejšie zaberať základne a získavať tak nečakané víťazstvá a kopec bodov. Vedia sa výborne ukrývať, ale majú priam smiešny pancier, takže ich takmer každý protivník hravo roztrhá na kusy prvou ranou.

Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare

Lovci tankov tiež prešli od 2. svetovej výraznou úpravou. Vo WoT nájdeme v kategórii TD všeličo, ale v Armored Warfare to sú iba vozidlá kombinujúce minimálne pancierovanie, pohyblivosť a obrovskú palebnú silu. Ide teda o nekompromisnú triedu "sniperov", ktorí sa nesmú dostať do priameho boja. Jednou z možností, ako prekvapiť nováčikov v ťažkých tankoch, bude závideniahodná depresia dela (schopnosť namieriť delo dole, napríklad na nepriateľa pod kopcom).

Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare

Samohybné delostrelectvo začínalo podobne ako rovnaká kategória vo WoT, ale v novšej verzii je satelitný pohľad vymenený za realistickejšiu perspektívu. Na vyvažovaní sily sa stále pracuje, ale nemalo by ísť o samostatných zabijakov. Dôležitý bude plošný útok a špeciálna munícia vrátane ECM munície a osvetľovania oblasti - odhaľovania ukrytých tankov. To by malo samohybné delostrelectvo presunúť z pozície trpezlivého zabijaka-samotára bližšie k tímu.

Na fóre Armored Warfare už nájdete aj česko-slovenskú komunitu.





Páči sa mi!

Zaradené pod: MY






Zoznámte sa s vozidlami Armored Warfare
PC
PS4
Xbox One
Free2play

Vývoj: Pearl Abyss
Štýl: Akcia / MMO
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania: 3. marec 2016
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19796)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk