Týždenník - Mortal Kombat a Mad Max predvedené, Uncharted odložený

Tento týždeň sa nám novinky sypali rad radom ako napríklad detaily ohľadom Mortal Kombatu, tak aj novinky k Mad Max. GTA V konečne dostalo Heisty a odložený bol Uncharted 4.

pridal saver 15.3.2015 o 23:51 pod hry
Týždenník  - Mortal Kombat a Mad Max predvedené, Uncharted odložený

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sa nám novinky sypali rad radom, ako napríklad detaily ohľadom Mortal Kombatu, tak aj novinky k Mad Max. GTA V konečne dostalo Heisty a odložený bol Uncharted 4.

Začnime s Mad Maxom, ktorý ako vieme, bude nová sandboxovka od tvorcov Just Cause série, len tu nás vtiahnu do púštneho prostredia, dajú nám upgradovateľné vozidlo a pustia nás do boja proti ostatným prežitým. Hru začal odhaľovať GameInformer a stále v tom pokračuje a aj keď obrázky sú pekné, chýba nám konečne čistý gameplay, ktorý by ukázal, čo vlastne čakať.

Z iných noviniek do GTA V prišli Heisty a aj keď majú množstvo problémov a chýb, je to zaujímavý prídavok do sveta hry. Len je v ňom dôležité mať spoľahlivý tím, inak sa vám môže celá aj hodinová misia zosypať. K tomu BBC pripravuje TV film o tvorbe značky GTA a nakoniec San Andreas prostredie obšťastnilo aj hru Cities Skyline, kam ho prepracoval jeden z hráčov. Ďalší mód pre Cities vám umožní poprechádzať sa po ňom.

Mimo toho sme tu mali prvé, ale dosť slabé zábery zo Source 2 enginu, ďalej nám autori Wolfensteinu ukázali ďalších 20 minút z Wolfenstein: The Old Blood, samostatnej expanzie. Bližšie sa nám predstavil aj parádny Firewatch, ktorý nakoniec nebude čistý sandbox survival, ale príbehom vedený survival. Sony tento týždeň prekvapilo odložením Uncharted 4  z jesene na budúcu jar. Možno to súvisí aj s naplánovaním Morpheus VR na jar. Otázne je, čo potom ponúknu na jeseň, ktorá je tak zatiaľ bez veľkých titulov.

Mortal Kombat mal tento týždeň preplnený a ponúkol popis postáv, pridal jednu DLC postavu, špeciálne priblížil rodinu Cageových v hre a hlavne ukázal, ako bude vyzerať príbehový mód:

Z technických zaujímavostí sme tu mali prvé benchmarky Titan X a R9 390x, samozrejme nevieme nakoľko je to reálne a finálne, ale obe sú v týchto testoch výkonovo vysoko a zároveň veľmi blízko. Na reálne benchmarky, ako aj na cenu, si musíme počkať do oficiálneho ohlásenia. K tomu Apple ohlásilo svoje smart hodinky v cenách od 350 dolárov po 17000 dolárov a výdržou okolo 18 hodín pri bežnej činnosti, doplnili to aj refreshmi svojich notebookov.

Z článkov sme priniesli našej dojmy z hrania Mortal Kombat X, recenzie na Blackhole, Stay Dead Evolution, Screamride, Sunless Sea, Ironfall Invasion a aj Karmaflow. Zavŕšili sme to videorecenziou na parádny Dying Light. Ten mimochodom v tohtotýždňovom update dostal Hard mode a do budúcnosti pribudnú aj vozidlá.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19810)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk