Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov

Zabudnite na povrchné hranie sa na automechanika, Automation zaujíma výber piestov, kompresný pomer i typ predného zavesenia kolies.

pridal roberto 21.3.2015 o 19:50 pod hry
Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov

HRY > NOVINKY >

Automation – The Car Company Tycoon Game nás má vo finále posadiť do kresla zakladateľa, majiteľa a generálneho riaditeľa vlastnej, v začiatkoch skromnej automobilky. Naša spoločnosť bude začínať v 40-tych rokoch minulého storočia a postupne ju budeme posúvať do pozície výrobcu luxusných superšportov alebo sa rozrastieme na spoločnosť chrliacu masy lacných ľudových vozidiel za najnižšie ceny. To je však ešte hudba budúcnosti, pretože projekt je ešte iba v early access fáze a manažérske prvky a biznis zatiaľ ešte neobsahuje. Zaujal však hĺbkou dizajnérskej stránky.

Autori vydali prvé demo už v apríli 2012 a odvtedy vyvinuli neuveriteľne prepracovaný nástroj pre virtuálny dizajn karosérií, motorov i celých vozov. Teda, to sa môže väčšina z nás aspoň domnievať, pretože na rozdiel od takého Car Mechanic Simulátor, obsahuje kopec vecí, ktorým bežný smrteľník vôbec nerozumie. Predpokladajme teda, že autori dali všetkým tým posuvníkom, okienkam a rebríčkom správne funkcie. Našťastie, hra už obsahuje tutorial, ktorý nezasvätenému hráčovi ukáže správny smer.

Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov

Stavba vozu začína tou najjednoduchšou časťou, tvarovaním karosérie. Vo videu, ktoré stojí za to pozrieť celé až do konca, sú predvedené široké možnosti úpravy vzhľadu, aby si každý mohol vyrobiť auto podľa svojich predstáv. Rýchlo však začína prituhovať, keď si už v ďalšom kroku musíme vybrať typ podvozku, použitý materiál, umiestnenie motora a dokonca typ zavesenia kolies.

My laici sa totálne strácame pri výbere hriadeľov, piestov či kompresného pomeru a pôdu pod nohami opäť nachádzame až pri rozhodovaní medzi atmosférickým motorom a turbom a výbere odporúčaného paliva. Všetky voľby nakoniec určia 5 základných vlastností vozu – jazdné vlastnosti, športovosť, komfort, honosnosť a bezpečnosť. Vypočítava sa ale aj hmotnosť, maximálna rýchlosť či priemerná spotreba na 100 kilometrov. Ak to bude naozaj všetko fungovať a spojí sa s manažérskou časťou, klobúk dole.

Hra je dieťaťom trojčlenného štúdia Camshaft Software, ktoré chce ešte rok až dva pracovať na biznis stránke hry, ako aj vývoji, vybavovaní továrne a marketingu. Vyrábať by sa malo pre približne 40 cieľových skupín. V Steam Early Access sú zatiaľ dostupné scenáre a sandbox režim a ešte pred vydaním by mala byť pripravená kampaň pre jedného hráča aj multiplayer pre max. 8 hráčov.





Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov  Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov  Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov
Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov  Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov  Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov
Páči sa mi!






Automation - The Car Company Tycoon Game poteší automaniakov
PC

Vývoj: Camshaft Software
Štýl: Simulácia
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18425)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk