60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte

Keď hru o prežitie hrá celá americká rodinka.

pridal roberto 2.4.2015 o 7:19 pod hry
60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte

HRY > NOVINKY >

60 Seconds! je prvým projektom štúdia Robot Gentleman, popisovaný ako arkádová stratégia s roguelike elementami a zmyslom pre čierny humor. Jej dynamický príbeh je zasadený do 50-tych rokov minulého storočia a začína sa vo chvíli, keď dobrý Američan Ted začuje výstražný signál značiaci vojenský útok na mesto. Behom 60 sekúnd musí pozbierať (doslova) príslušníkov svojej rodiny a nabrať čo najviac vecí, ktoré sa im budú hodiť počas dlhého čakania v rodinnom protiatómovom kryte. Počas tejto minúty je všetko proti nemu - čas, nábytok, procedurálne generovaný dom a dôležitá otázka - čo vziať so sebou a komu sa otočiť chrbtom?

Zabuchnutie dverí podzemnej miestnosti je však iba koncom prvej, prípravnej fázy. Rodina má zrazu veľa času a hra mení žáner na survival textovku. Každý deň sa môže objaviť nový problém a veľa z nich ponúka niekoľko spôsobov riešenia. Problémy prídu aj samé od seba, pretože všetci členovia rodiny potrebujú pravidelne jesť a piť. Niekto z tejto obyčajnej rodinky teda zrejme bude musieť ísť na prieskum a niekto možno ostane bez večere... Čo urobíte, keď vám niekto v tretí deň podzemného života zaklope na dvere? A čo ak to bude váš otravný sused?

Hra včera prešla cez Greenlight a hodlá preskočiť early access fázu. Už teraz je funkčná a o pár týždňov, po vyriešení posledných bugov a ďalších drobností, sa začne predávať na Steame. Pracuje sa na verziách pre PC, Mac a Linux, po vydaní by mala dostať niekoľko free DLC, potom by sa malo začať pracovať na mobilnej verzii.





60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte  60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte  60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte
60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte  60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte  60 Seconds! a potom dlhé mesiace v protiatómovom kryte
Páči sa mi!






PC

Vývoj: Robot Gentleman
Štýl: Adventúra
Web: domovská stránka hry
Dátum vydania:  2015
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19908)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk