Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol

Ťahová RPG hra Fallen: A2P napodobuje XCOM vo Fallout prostredí.

pridal roberto 9.4.2015 o 21:33 pod hry
Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol

HRY > NOVINKY >

Post-apokalyptická ťahová stratégia Fallen: A2P Protocol vstupuje do early access fázy. Autori teda pokračujú v klasickej ceste nezávislých titulov, ktorá začala úspešným navnadením v Steam Greenlight kampani, vyzbieraním financií na KickStarteri a teraz sa hráčom ponúka v alfa štádiu. Nový trailer nenecháva nikoho na pochybách, autori sa nechali inšpirovať kulisami Falloutu a na bojisku čo najviac napodobujú XCOM: Enemy Unknown. Vzhľad bojovníkov za prostredím zaostáva, ale snáď nejde o finálnu verziu a autori ako protiváhu vizuálu ponúkajú množstvo úprav bojovej partie, schopností a zbraní.

Súčasná verzia obsahuje 5 príbehových misií s lineárnym príbehom a in-game prestrihovými scénami a 3 vedľajšie misie, čo by malo spolu stačiť na 3 až 4 hodiny hrania. Podobne ak v XCOM, aj tu majú bojovníci možnosť vykonať v jednom ťahu viacero akcií. Každý z nich dostáva na začiatku kola akčné body, ktoré míňa na rôzne náročné úkony. V zbrojnici už nájdeme zbrane na blízko, pištoľ, brokovnicu, samopal, pušku, sniperku, samopal, plameňomet, raketomet aj granáty. Zbrane pre boj zoči-voči sa môžu zdať bezcenné, ale v post-apokalyptickom svete s akútnym nedostatkom munície zohrávajú dôležitú úlohu.

Mapy sú zaplnené viacerými zničiteľnými predmetmi vrátane automobilov a múrov a boj ovplyvňuje aj počasie, ktoré mení dohľad, presnosť streľby i rýchlosť pohybu bojovníkov. Tí získavajú skúsenostné body za spôsobené zranenia a obzvlášť za zabitia nepriateľov. Body sa dajú momentálne investovať do dvadsiatky schopností. Finálna verzia má obsahovať 16 príbehových misií a spolu s bočnými úlohami ponúknuť aspoň 15 hodín hrania. Hotová by mala byť približne o pol roka.





Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol  Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol  Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol
Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol  Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol  Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol
Páči sa mi!






Prví hráči už testujú Fallen: A2P Protocol
PC

Vývoj: Red Katana
Štýl: Stratégia / RPG
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19878)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk