Týždenník - GTA V prichádza na PC

Tento týždeň nám oživil Rockstar s GTA V, doplňal to Zaklínač 3 a predstavil sa aj Call of Duty Black Ops III a nový Deus Ex

pridal saver 12.4.2015 o 20:07 pod hry
Týždenník - GTA V prichádza na PC

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám oživil Rockstar s GTA V, doplňal to Zaklínač 3 a predstavil sa aj Call of Duty Black Ops III a nový Deus Ex.

Hlavný tón týždňa udával GTA V, kde Rockstar začal s plnou prezentačnou kampaňou a zrejme sa im zdalo, že týždeň pred vydaním to stačí. Povedali však všetko dôležité, teda ozrejmili hardvérové nároky hry pre 1080p a aj 4K rozlíšenie, videli sme, že hra je na 7 DVD, ak teda kupujete ešte v obchodoch (ak kupujete, môžete ísť aj na polnočný predaj do PGS shopov) a prezradili aj to, že PC verzia bola vo vývoji od začiatku. Plánovali sa s tým pochváliť, ale vypálilo to trochu inak. Keďže tvrdili, že PC verziu nerobia, a to napriek všetkým dôkazom. Nakoniec predstavili aj video editor zapracovaný v hre, ktorý bude mať výrazne viac možností ako v GTA IV.  A keď sme už pri GTA, vyzerá, že Harry Potter, teda Daniel Radcliffe bude hrať hlavnú postavu v pripravovanom GTA filme o tvorbe hry.

Hra vychádza v utorok a u nás sa odomkne o 1:00 v noci.  Ešte malá zaujímavosť, stále nevieme ako funguje DRM na GTA V. Rockstar tam chcel kontrolovať hardvér PC, aby ste hru inde nenainštalovali, ale zatiaľ nevieme ako presne je to implementované.

Zaklínač 3 je druhá veľká hra tohto polroka a ukázala nám ako pekný trailer približujúci celý svet, tak aj mapu prostredia hry a autori ohlásili, že do hry prídu dve veľké platené expanzie  s desiatkami hodín hry (zrejme v podobnom štýle ako GTA IV expanzie).

Zo zaujímavých vecí sa nám ukázal Deus Ex, ktorý vyzerá parádne a bude pokračovať v príbehu Adama Jensena. Znovu nás čakajú implantáty, boje a ... Česká republika. Nezvyčajné miesto na takúto hru a uvidíme, čo z toho autori vyťažia.

Mimo toho sa predstavil nový Call of Duty: Black Ops 3, ktorý nás zavedie do budúcnosti a vyzerá, že znovu dostaneme exosuit, respektíve jeho ešte vylepšenú verziu, kedy sú už vojaci viac mechanickí ako ľudskí. Možno chcú konkurovať Deus Exu.

Z ostatných noviniek sme videli novú konkurenciu pre hry s postavičkami a to Lego Dimensions, ktoré vyzerajú ako nová killer hra v tomto štýle. Crytek podpísal zmluvu s Amazonom za 50 miliónov dolárov, Wolfenstein: The Old Blood ukázal zombíkov, ukázala sa veľmi pekná hra Little Devil Inside, spustený bol Total War Battles Kingdom, free 2 play (pay or wait) verzia Total war série.  Aby sme nezabudli, popri GTA V tento týždeň vychádza aj Mortal Kombat X

Z recenzii sme sa pozreli na Bloodborne, kvalitného nasledovníka Dark Souls série, motorkovú hru Ride, červenú čipočku Woolfe, RPG Oceanhorn a aj Nintendovinu Mario Party 10 alebo Super Stardust Ultra. 





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18384)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk