World of Warcraft aktualizácia 6.2.0 s nákladom nového obsahu

Hráči začnú budovať námorníctvo, kdesi hlboko v džungli sa ukrýva Mannoroth aj samotný Archimond a najlepší hráči sa pozrú do ešte ťažších dungeonov s lepšími odmenami.

pridal roberto 14.4.2015 o 19:59 pod hry
World of Warcraft aktualizácia 6.2.0 s nákladom nového obsahu

HRY > NOVINKY >

Na webstránke World of Warcraft bol zverejnený popis novej aktualizácie, ktorá sa práve začína testovať na PTR (public test realms) a čoskoro by sa teda mala dostať aj na bežné servery. Pokým aktualizácia 6.1 prišla skôr s odstraňovaním bugov, novinkami a systémovými vecami, 6.2 má za úlohu ponúknuť hráčom náklad nového obsahu.

Veľkou správou je sprístupnenie novej zóny - hráči začnú podnikať výpravy do Tanaan Jungle. Cesta sa však otvorí iba tým so základňou úrovne 3 a okrem toho musia prijať aj misiu "War Council", ktorá bude vyžadovať výstavbu lodenice. V Tanaane nájdu denné questy, ktoré im pomôžu nazhromaždiť dostatok surovín na výstavbu lodenice, aj ďalšie úlohy a skryté poklady. Dostavanie lodenice potom hráčovi umožní pustiť sa do konštrukcie lodí, ktoré bude následne posielať na námorné misie. Vývojári zatiaľ k tejto novinke nezverejnili viac informácií, tie prídu až po ďalšom vývoji a testoch, keďže na tomto type misií sa ešte iba pracuje.

World of Warcraft aktualizácia 6.2.0 s nákladom nového obsahu

Brány otvorí aj nový raid - Hellfire Citadel. Vchod do neho hráči nájdu v tanaanskej džungli a rozhodne sa majú na čo tešiť. Svoj domov tu totiž nájdu Kilrogg Deadeye, Gorefiend, do akcie sa vráti Mannoroth a čerešničkou na torte je samotný Archimond.

V 6.2 sa otvorí aj nová výzva pre najtvrdších dungeonistov - náročnosť Mythic. Odvážni a zohraní dobrodruhovia budú odmenení itemami úrovne 680 a z bossov môžu vypadnúť aj vecičky s ilevelom 700. Vyvrcholenia sa konečne dočká Legendary Ring quest a praktický Dungeon Journal sa rozšíri o Adventure Guide. Okrem toho, samozrejme, prídu aj menšie úpravy, ktoré sa dotknú Darkmoon Faire, itemov a opäť aj vyváženia bojových tried a ich schopností.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Televízor k ps5 (7)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (0)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (3)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19805)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk