Čo všetko vieme o Star Wars Battlefront?

DICE po strohom ohlásenií Star Wars Battlefront doplnilo niektoré otázky cez Twitter.

pridal saver 19.4.2015 o 9:21 pod hry
Čo všetko vieme o Star Wars Battlefront?

HRY > NOVINKY >

DICE po strohom ohlásenií Star Wars Battlefront doplnilo niektoré otázky cez Twitter. Autori sa snažia spraviť skutočné pokračovanie série, ktorej základy položilo už zrušené Pandemic štúdio v prvých dvoch veľkých častiach a troch menších tituloch pre handheldy a mobily. Použijú na to svoj Frostbite engine a svoje skúsenosti s multiplayer z Battlefield série. Vzniknúť z toho môže kvalitná multiplayerovka:

- Hra bude mať prepínateľný pohľad z prvej a tretej osoby, kde jeden bude viac pripomínať pôvodnu sériu, druhý Battlefield

- Použijú znovu vylepšený Frostbite enginu a sľubujú posunutie grafiky vpred. Konkrétne hovoria o najkvalitnejšej grafike v hrách, ale to skôr posúdime sami keď hra vyjde.

- Enginu zmenia niektoré základné technológie a napríklad už nebude používať Battlelog. Zatiaľ nepotvrdili, či bude mať engine rovno pri vydaní aj DX12 podporu

- Zrejme vzhľadom na vylepšenia enginu a výkon konzol bude počet hráčov zmenšený na 40  (Battlefieldy maju 64)

- PC verzia hry dostane špeciálnu zvukovú technológiu Dolby Atmos od Dolby labs, ktorá používa 128 zvukových stôp na vytvorenie zvukovej 3D bubliny okolo hráča.  Je to nová generácia surroundu, v porovnaní s grafikou je to ako jeho 3D fullHD verzia. Zatiaľ v hrách ešte nebola použitá, Battlefront bude prvá.

   

- Autori hovoria, že vo videu použili engine a aj objekty z hry, čo však neznamená, že nasvietenie a animácie v rovnakej kvalite uvidíte aj v hre. Je to síce viditeľne herný engine, ale finálna kvalita môže byť výrazne iná vzhľadom na výkon aktuálneho hardvéru, špeciálne pri konzolách. Skôr čakajte niečo ako vylepšenú kvalitu vizuálu Battlefieldu.

- Hra bude postavená na pôvodnej SW trilógii, mapy budú siahať po známych bojoch zo všetkých troch častí a uzatvorí to free DLC mapa (Battle of Jakku) z boja, ktorý sa odohráva medzi 6 a 7 časťou. Mapy budú postavené na štyroch ikonických planétach -  Endore, Hoth, Tatooine a Sullust

- Hra bude mať pri štarte 8 máp, plus spomínanú free DLC mapu  (je to dosť skromný obsah keďže hra nebude mať kampaň)

- Strany budú Rebelská aliancia a Galaktické Impérium

- Z jednotiek budú dostupní vojaci, pozemné vozidlá a letecké vozidlá, ktoré poznáme z filmov.  Ich modely sú spracované pomocou fototechnológie, ktorá dodané materiály pretvorila do realistickej 3D podoby.

- Boje budú na planétach aj so stíhačmi, autori však neplánujú vesmírne boje

 - Na mapách budú aj hrdinovia, ku ktorým sa bude dať dostať (možno ich bude potrebné odomknúť) a konkrétne vieme o Darth Vaderovi, a Boba Fettovi. Autori ešte o tom ešte veľa nehovoria, zrejme budú na každej mape jeden hrdina pre každú stranu.  Napríklad s Darh Vaderom budeme bojovať so svetelným mečom a škrtiť vojakov na diaľku.

- Multiplayer doplnia Battlefront Missions, mod ktorý pripomenie Specops z COD, kde pôjdete sám, s priateľmi online, alebo lokálne v splitscreene na rôzne úlohy. Úlohy budú postavené na bojoch z filmovej trilógie. Hráčov budú dopĺňať boti.

- Hra nebude mať kampaň

- AT-AT a zrejme aj ďalšie veľké vozidlá budú on-rail v leveloch a hráči v nich budú môcť prebrať zbrane.

Z popisu to vyzerá presne ako Battlefield v Star Wars univerze s inými zbraňami. Uvidíme aké budú dostupne herné mody a finálna vizuálna kvalita. Reakcie novinárov, ktorí videli 5 minútovú ukážku, boli zmiešané, neboli veľmi unesení. Niektoré preview spomínal, že skôr ako grafika sa im páčili detaily modelov vozidiel.  Teda je lepšie neočakávať zbytočne veľa. Táto úvodná ukážka bola vytvorená na upútanie pozornosti, uvidíme či postupne bude nasledovať zreálňovanie grafiky ako to poznáme u Ubisoftu.

Sony si u EA zaplatilo marketing hry a teda ukazovať sa bude primárne PS4 verzia, PC verziu možno uvidíme len niekedy pred vydaním. K tomu hra už má na PS4 store stránku a tá spomína veľkosť 25GB a 720p rozlíšenie. Aj keď, store rozlíšenia netreba brať vážne, pri Watch Dogs tvrdili 1080p a 60 fps.

Star Wars Battlefront vyjde 17. novembra v US a 19. novembra v EU na PC, Xbox One a PS4





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19541)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk