Star Trek Online budúci týždeň otvorí 10. sezónu

Rozšírenie nechá naplno prepuknúť očakávaný konflikt. Nesie meno The Iconian War.

pridal roberto 19.4.2015 o 8:17 pod hry
Star Trek Online budúci týždeň otvorí 10. sezónu

HRY > NOVINKY >

Desiata sezóna Star Trek Online nechá vygradovať konflikt, na ktorý sa verní hráči pripravujú už 5 rokov. V centre pozornosti budú Ikoniani, prastará rasa, ktorá sa po mnohých rokoch opäť pripravuje na drvivý úder. Vojna vtiahne do obrany galaxie aj nových kapitánov z Delta kvadrantu a otvorí cestu novým lodiam i novým príbehom.

Ikoniani kedysi vytvorili veľmi vyspelú spoločnosť s tak pokročilou technológiou, že ostatným rasám pripadala ako mágia. Tiež sa im hovorilo "Démoni vzduchu a temnoty", kvôli ich schopnosti otvárať brány na akomkoľvek mieste galaxie. Pred dvesto rokmi však bol ich domovský svet zničený nepriateľskou koalíciou, ktorá z orbitu celý svet vybombardovala. Hráči STO už vedia, že neboli zabití všetci Ikoniani, pár z nich uniklo do systému Dewan, kde sa na chvíľu zhostili role bohov, a potom unikli ďaleko mimo dosah nepriateľov. V minuloročnom rozšírení Delta Rising si hráči poradili s nebezpečnými parazitmi - biologickou zbraňou Ikonianov a im podriadeným rasám, teraz je načase postaviť sa im zoči-voči v mene Federácie, Klingonských síl a Romulanskej rupubliky.

Do boja vyrazia aj nové lode šiestej úrovne, ktoré boli doteraz dostupné iba v C-Store. V prístavoch sa tak objaví impozantný federačný Guardian Cruiser, klingonsky MatHa Raptor i romulansky Battlecruiser Warbird. K výrobe každej z nich je treba zhromaždiť 5 modulov, majitelia modelov z C-Store majú veľkú zľavu. Návrat Démonov vzduchu a temnoty vystrašil aj členov Xindi Council a svoju podporu konečne ponúkne všetkých 5 rás tohto spoločenstva. Vďaka tomu sa hráči dostanú k ďalším novým lodiam 6. úrovne i novým technológiám, zbraniam i zbroji. Priaznivcov univerza opäť poteší dabing známych tvárí, k svojim postavám sa vrátia aj Lisa LoCicero ako Miral Paris a Robert McNeill ako jej otec Tom.

Star Trek Online je free-to-play, finančné prostriedky získava zo spomínaného C-Store, kde predáva skiny, žetóny na úpravu charakterov ale aj prémiové lode a užitočné vybavenie. Záujemcom však ponúka aj gold členstvo s mesačnými poplatkami a doživotné členstvo s jednorázovou platbou a mnohými výhodami. Rozšírenie Season 10 The Iconian War bude dostupné v utorok 21. apríla.

Star Trek Online budúci týždeň otvorí 10. sezónu





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (34)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18431)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk