Týždenník - GTA V týždeň obohatil Battlefront

Tento týždeň sme tu mali záplavu vecí okolo práve vydanej PC verzie GTA V, našťastie to spestril Zaklínač 3 a aj predstavenie Star Wars Battlefront.

pridal saver 19.4.2015 o 22:35 pod hry
Týždenník - GTA V týždeň obohatil Battlefront

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň sme tu mali záplavu vecí okolo práve vydanej PC verzie GTA V, našťastie to celé spestril Zaklínač 3 a aj predstavenie Star Wars Battlefront.

GTA V na PC optimalizáciou nesklamalo a priam na Rockstar hru prekvapilo, dokonca sa zdalo, že Rockstar zvládol aj launch. Ale len zo začiatku, síce Steam verzia nemala problém a servery boli optimalizované, retail verzia musela sťahovať 5GB, ktoré servery Rockstaru úplne položili. Navyše sa postupne začali ukazovať chyby, kde veľa ľudí malo problémy špeciálne s inštaláciou. ale aj so spustením. Zrejme žiadna hra doteraz nemala toľko rôznych a podivných chýb ešte predtým, ako sa rozbehne. Toto Rockstar nezvládol. Na druhej stane hra je veľmi dobrá, v 60 fps sa hýbe pekne aj na slabších konfiguráciách, pridaný video editor poteší a mody už prichádzajú. Ak by ste chceli cheaty, trainer alebo parametre pre príkazový riadok. Vonku sú už aj rôzne benchmarky a porovnania a aj prvé videá s Oculus Rift a Virtuix Omni.

Battlefront vyjde už v novembri, bude od DICE a bude presne to, čo sme aj čakali, a teda multiplayerová akcia v Star Wars univerze. Nebude mať samostatnú kampaň, len misie. Na druhej strane ponúkne aj splitscreen možnosť. Obrázky a prvé informácie sme si napísali v piatok a dnes sme to celé zhrnuli aj s dodatočnými informáciami od autorov.

Celé to doplnil ešte leak Mass Effect 4, ktorý naznačil objavovanie nového hviezdneho systému, s novým hrdinom a v novom čase. Zároveň by hra dostala novú nepriateľskú rasu, ktorá znovu povstáva. Zatiaľ nevieme, či je to pravda, ale je to štandardný scenár, aký už začali v Mass Effect 3 a Dragon Age Inqusition. Tu budeme s loďou cestovať vesmírom, obsadzovať planéty, stavať na nich outposty, zbierať svoj tím, upgradovať zbrane, brnenie, loď a aj vozidlo, prijímať misie a samozrejme bojovať. Autori doplnili, že hra ponúkne neuveriteľne detailné postavy.

Zaklínač nechýbal a ukázal mapu vo vysokom rozlíšení,  naplánoval svoje odomknutie na 1:00 v noci 18.mája, už má aj svoju veľkosť, ktorá bude medzi 30-35 GB, doplnil to 4K zábermi a priblížená bola aj mágia a autori priblížili veľkosť prostredia a aj náročnosť. Cez týždeň vyšli aj kozy pre Xbox konzoly, prišiel aj nový Mortal Kombat X, ktorý mal tiež veľmi problematický launch na PC a navyše vyzerá, že aj na konzolách má digitálna verzia problémy, Warner totiž zmazal autentifikačné súbory. Možno by mohol na sebe vyskúšať všetky fatality.

Z recenzií sme sa pozreli na už spomínané GTA V, doplnili to Bloodsports.TV, Natural Doctrine, Cities Skylines, Shelter 2, Mario vs Donkey Kong a Mushroom Men. Povedali sme si viac o Rainbow Six. Nové hry sme si k tomu spísali v novom čísle magazínu.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19608)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk