Už vás navštívilo SWAT komando pri streamovaní hier? Curse Voice tomu zabráni

Aplikácia, ktorá skryje vašu IP a znemožní tak útočníkom odhaliť vašu adresu

pridal play3man 22.4.2015 o 19:17 pod hry
Už vás navštívilo SWAT komando pri streamovaní hier? Curse Voice tomu zabráni

HRY > NOVINKY >

Nie raz sme tu mali správy o tom, ako známym hráčom, ktorí streamovali cez Twitch či iné služby, nabehlo do domu SWAT komando bez nejakého pádneho dôvodu. V takýchto prípadoch sa o tento nepríjemný rozruch postarali "šikovní" diváci, ktorí aj pomocou IP adresy získali adresu streamera a nahlásili falošný poplach polícii, čo teda skončilo až samotným prepadom SWAT komandom v živom vysielaní. Okrem toho sa pomerne často vyskytujú aj DDOS útoky. Nápady ako riešiť tento problém priviedla do finálnej podoby firma Curse s ich aplikáciou Curse Voice

Podľa spomínanej firmy sú služby ako Skype či TeamSpeak nedostatočne zabezpečené pre tých, ktorí streamujú hry. Dôvod je taký, že pri týchto aplikáciach je využívané peer-to-peer spojenie, no Curse Voice využíva pre hovory svoj vlastný cloud systém. Aplikácia sa tak pripája na Curse servery, ktoré bránia pred rôznymi formami útokov, vďaka čomu útočníci nemôžu jednoducho odhaliť vašu IP adresu. Šéf technologickej časti vývoja aplikácie, Michael Comperda, povedal v rozhovore pre server Polygon, že na vývoj nie sú sami a spolupracujú so streamermi:

"Pracujeme s veľkým množstvom streamerov. Všetci sme hráči, takže vlastne každý deň sa stretávame s DDOS útokmi. Vrátane našej stránky. Ľudia skúšajú DDOS útoky na naše webové stránky prakticky každý deň. Dôvod, prečo sme spojili neželaný príchod SWAT tímov k vašim dverám a DDOS útoky je ten, že obe sú nepríjemné a obe ovplyvňujú virtuálny či osobný život danej osoby"

Samozrejme, ak je útočník priveľmi šikovný, vie si nájsť cestu a tak nie je garantované, že vás pred takýmito nepríjemnosťami Curse Voice s istotou ochráni. Vývoj aplikácie však neustále napreduje a momentálne je dostupná beta verzia pre Windows, pričom neskôr sa plánuje vydanie verzie aj pre Mac. Curse Voice je dostupné zadarmo a to bez reklám.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19517)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk