Ďalšie čriepky informácií o novom Mass Effecte

Vrátime sa do minulosti, alebo sa pokúsime zachrániť ľudstvo po katastrofickom konci Shepardovho dobrodružstva?

pridal roberto 21.4.2015 o 9:10 pod hry
Ďalšie čriepky informácií o novom Mass Effecte

HRY > NOVINKY >

Pokojné vody komunity nadšencov Mass Effectu pred pár dňami rozvíril masívny leak informácií o pripravovanom pokračovaní, či skôr novom štarte, série. Z neho sme sa dozvedeli, že hlavný hrdina so svojou loďou, posádkou a výsadkovým vozidlom Mako odletí až do susednej galaxie, aby tam pre ľudstvo vybudoval nový domov. Pravdivosť informácii v leaku na neogafe potvrdil ďalší človek (vraj) blízky vývojovému tímu a doplnil ich o čriepky z vlastných zdrojov.

Keď už poznáme miesto, chceli by sme poznať aj čas. Podľa zdroja ukrývajúceho sa pod prezývkou Shinobi602 sa má hra odohrávať až po udalostiach Mass Effect 3 a medzera bude väčšia než iba pár desaťročí. Vieme, že dôležitú úlohu zohrá prieskum, kolonizácia a ťažba zdrojov z planét. Interným cieľom Bioware bolo vytvoriť aspoň 100 (navštíviteľných) planét. Vďaka zvolenému postupu by ich ale už  teraz malo byť vyše 200. Povrch planét za nich vytvára random map generátor Frosbite 3 enginu. Dizajnéri potom vstúpia do už vytvoreného sveta a dodajú mu vlastnú tvár a výnimočné charakteristiky, čo proces značne urýchľuje. Nikde však nie je napísané, že takto pristupujú k všetkým planétam, minimálne u príbehových očakávame premyslenejší postup.

Ďalšie čriepky informácií o novom Mass Effecte

Shinobi602 tiež hlási že o veľký rozdiel v použitých technológiách i dizajne sa zaslúžilo odrezanie starých konzol PS3 a Xbox 360, kvôli ktorým museli byť robené značné kompromisy v Dragon Age 3. Bez nutnosti myslieť na 10 rokov starý hardware majú vývojári oveľa volnejšie ruky. To isté o vývoji nedávno napísal aj Aaryn Flynn, generálny riaditeľ štúdií BioWare v Edmontone a Montreale.

Tiež sa objavila zmienka o prítomnosti Krogana na palube našej novej prieskumnej lode a o záchrane kroganskej kolonizačnej lode. Ľudia teda asi do novej galaxie nevplávajú sami. Vydanie titulu, ktorý sa určite nebude volať Mass Effect 4, by malo prísť budúci rok na platformách PS4, Xbox One a PC.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19855)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk