Killing Floor 2 zatočí s kyberšikanou v krátkom procese

Ak sa niekto bude pri hraní Killing Floor 2 správať voči ostatným hráčom hrubo, vývojári s ním spravia krátky proces a odoberú mu kód ku hre

pridal play3man 23.4.2015 o 7:58 pod hry
Killing Floor 2 zatočí s kyberšikanou v krátkom procese

HRY > NOVINKY >

Pokračovanie krvavej akcie Killing Floor sa dostalo na Steam Early Access len tento utorok a z prvých reakcií hráčov ide o pokračovanie, ktoré si pôvodná hra zaslúžila. Okrem vizuálnych zmien však prišlo aj na tie menšie, ktoré väčšina z nás iba prekliká, aby sme sa čo najskôr dostali do hry. Samozrejme, reč je o zmenách v licencii, s ktorou každý hráč pred vstupom do hry musí súhlasiť. Autori ju totiž rozšírili o odsek, ktorý vyslovene zakazuje všetky formy kyberšikany, vrátane rasizmu a sexizmu. Konkrétne je možné nasledujúci dodatok nájsť pod sekciou "Cheats, Cheating and Abusive Behaviors", ktorá sa v prvom rade zameriava na získavanie výhod v multiplayeri.

"Taktiež nebudeme tolerovať nikoho v hre, na žiadnych serveroch a ani forách spojených s hrou, ak sa bude opakovane správať hrubo k ostatným hráčom. A to vrátane rasistickej neznášanlivosti, sexizmus alebo akejkoľvek inej formy kyberšikany. Taktiež nebudeme tolerovať osoby, ktoré zakladajú servery pre hry, kde je takéto správanie opakovane akceptované"

Ak sa náhodou do niečoho takéhoto zapletiete, tak vedzte, že sa s vami autori rozhodne maznať nebudú:

"Ak zistíme, že ste cheater alebo hrubý k ostatným hráčom, odoberieme vám váš CD kľúč, dostanete ban na servery KF2 a povieme to vašej mame! Vaša licencia bude automaticky zrušená, bez upozornenia, a nebudete mať právo hrať KF2 a ani akékoľvek KF2 módy proti ostatným hráčom alebo ho akokoľvek inak využívať. Koniec diskusie."

Na foré hry sa už aj niekoľko hráčov stihlo ohradiť, či na takéto niečo vôbec majú právo. Odpoveď je pritom jednoznačná. Ak hráč svojim správaním narušuje zážitok niekoľkým stovkám ďalších hráčov, rozhodne môžu zakročiť. Nakoniec ale upresnili, že ich zámerom nie je loviť ľudí, ktorí voči sebe používajú vulgarizmy a podobne, no všetko má svoje hranice.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18401)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk