Masívny únik informácií o Call of Duty: Black Ops 3 odhaľuje kooperáciu a dátum vydania

Ako sa zdá, Activision si opäť dostatočne neustrážil informácie o novom Call of Duty, ktoré sa k nám dostali ešte pred kompletným odhalením hry

pridal play3man 25.4.2015 o 10:17 pod hry
Masívny únik informácií o Call of Duty: Black Ops 3 odhaľuje kooperáciu a dátum vydania

HRY > NOVINKY >

Veľkolepé odhalenie ďalšieho pokračovania Call of Duty série je naplánované už na nedeľu, no množstvo informácií sa dostalo na internet už dnes. Vo štvrtok sme tu mali krátky teaser, ktorý na nedeľné odhalenie Call of Duty: Black Ops 3 lákal, no ešte pred ním unikla slušná porcia informácií. Nedá sa povedať, že by Activision potešili, no určite si z toho nemusia robiť ťažkú hlavu.

Tento rok má Call of Duty na starosti štúdio Treyarch, a aj keď sa zombie stali celkom bežnou súčasťou Call of Duty, práve toto štúdia sa chce do histórie zapísať veľkými, krvavými, písmenami. Call of Duty: Black Ops 3 preto ponúkne hneď od vydania samostatnú kampaň iba s týmito žijúcimi mŕtvolami. Jeho súčasťou bude navyše plnohodnotný systém skúseností, čím sa zvýši jeho atraktívnosť, no najmä jeho znovuhrateľnosť.

Najzásadnejšia novinka pre Call of Duty sériu je však kooperácia v kampani. Mimo napínavých online súbojov si tak budete môcť zahrať spoločne s partiou kamarátov celú kampaň nového Call of Duty. Hrať budete môcť s ďalšími tromi hráčmi, pričom autori tvrdia, že pri kooperácií sa využíva rovnaká sieťová infraštruktúra ako pre multiplayer. Čo by teda malo garantovať bezproblémový priebeh. Okrem kooperácie zavíta do Black Ops 3 aj ďalší režim v podobe arén. Hráči tak budú môcť bojovať o česť v otvorených arénach. Aj keď je otázne, či pôjde iba o neustále zvyšujúce sa vlny nepriateľov, či o niečo viac taktické.

Masívny únik informácií o Call of Duty: Black Ops 3 odhaľuje kooperáciu a dátum vydania

Rozšírenie kampane je samozrejme vždy vítané, no v Treyarchu pracovali aj na hlbších vylepšeniach. Konkrétne sa snažia obohatiť hrateľnosť o nový systém pohybu, ktorý bude kombinovať hybnosť a schopnosť kryť sa. Vďaka tomuto vylepšeniu sa hráči budú môcť plynulo pohybovať po, a medzi rôznymi typmi prostredí. K tomuto novému štýlu však autori navrhli aj nové mapy, presne na mieru, vďaka čomu budú môcť hráči oveľa viac taktizovať. Multiplayer hry bude rozšírený o takzvaný "Specialist character" systém, ktorý hráčom umožní vylepšovať svoju postavu v rôznych ďalších smeroch. Po novom si taktiež bude možné kompletne upravovať svoju postavu. A to od zbraní, cez výzbroj, až po oblečenie. Nie len pre multiplayer, ale aj v kampani.

No a na záver, jeden internetový predajca zrejme o niečo skôr nahodil na svoju stránku banner lákajúci na predobjednávku Call of Duty: Black Ops 3, čím zároveň odhalil aj dátum vydania. Call of Duty: Black Ops 3 by tak malo vyjsť 6.11.2015. Predobjednávka vám navyše zaistí prístup do bety.

Masívny únik informácií o Call of Duty: Black Ops 3 odhaľuje kooperáciu a dátum vydania





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19494)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk