Spooky's House of Jump Scares, free to play horor

Môže zo spojenia free-to-play modelu a skokov do ksichtu vzísť niečo dobrého?

pridal roberto 27.4.2015 o 19:08 pod hry
Spooky's House of Jump Scares, free to play horor

HRY > NOVINKY >

V ponuke Steam Early Access titulov sa objavila nová free-to-play hra Spooky's House of Jump Scares, horor postavený na skokoch do ksichtu. Žiadny biznis model nie je kritizovaný tak ako free-to-play a niet kritizovanejšieho prvku hororových video hier ako strašenie nečakaným zobrazením ducha či príšery cez polovicu obrazovky. Môže z tohto spojenia vôbec vzísť niečo dobrého? Stovky spokojných hráčov tvrdia, že áno.

Autori hodia pred každého hráča nečakanú výzvu: Si schopný prejsť našich 1000 miestností? Treba dodať, že tých 1000 miestností je potrebné nie len prejsť, ale aj prežiť a udržať pritom spodné prádlo suché a čisté.

Zďaleka nie každá z tisícky miestností je niečim strašidelná či výnimočná, často dokonca ide iba o miestnosť s holými stenami a pár stoličkami, komôrku s jednou komodou a sviečkou a počítajú sa dokonca aj úzke chodbičky medzi takýmito miestnosťami. Hráč napreduje vychádzkovým tempom, vŕzga jednými dverami za druhými, až pokým mu do tváre nevletí prvý duch... zlatučký... namaľovaný na tabuľke, čo sa práve vysunula zo steny.

Autori vo veľkom využívajú “jump scares“ a na začiatku si z hráčov skôr uťahujú než skutočne desia. Strašidelnosť sa však nečakane stupňuje, zvukové rany neodmysliteľne spojené so skokmi do ksichtu naberajú na hlasitosti i desivosti, objavujú sa naozajstné príšery a pokúšajú sa votrelca zabiť.

Prejsť celým domom nakoniec nie je vôbec jednoduché a asi nikomu sa to nepodarí na prvýkrát, rovnako ako sa nikomu nepodarí udržať plné sústredenie počas pokojnejších pasáží,aby sa nenechal opäť prekvapiť.

Spooky's House of Jump Scares, free to play horor

Na popularite hre určite pridáva aj to, že autori buď nepochopili, ako sa majú pomocou free-to-play z hráčov správne ťahať peniaze, alebo sú proste iba veľmi štedrí. Na Steame si už môžete stiahnuť a užiť 760 z prisľúbených 1000 miestností a cena sa nezmení ani po dokončení hry. Namiesto toho plánujú predávať iba DLC obsah a soundtrack.

Posledné miestnosti majú byť dokončené v lete 2015.





Spooky's House of Jump Scares, free to play horor  Spooky's House of Jump Scares, free to play horor  Spooky's House of Jump Scares, free to play horor
Páči sa mi!






Spooky's House of Jump Scares, free to play horor
PC

Vývoj: Lag Studios
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19568)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk