Týždenník - prekvapenie v podobe Dirt Rally a informácie z Build konferencie

Tento týždeň nám CD Projekt priniesol nádielku informácií zo Zaklínača, ale napriek tomu si váš záujem najviac získal nový Dirt. Plus veľa informácii ohľadom Windows 10 a DX12 prišlo z Build konferencie.

pridal saver 3.5.2015 o 22:25 pod hry
Týždenník - prekvapenie v podobe Dirt Rally a informácie z Build konferencie

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň nám CD Projekt priniesol nádielku informácií zo Zaklínača, ale napriek tomu si váš záujem najviac získal nový Dirt Rally. Plus veľa informácii ohľadom Windows 10 a DX12 prišlo z Build konferencie.

Čo sa týka nového Dirt Rally, ten prekvapivo Codemasters rovno vydal v Early Access na Steame bez predošlého ohlasovania. Prekvapivo sa ním vracia späť k základom série ešte v prvej časti.  Funguje to a je to veľký odklon od stále arkádovejšieho štýlu, ktorým sa firma vydala pre oslovenie širšieho spektra hráčov. Naše dojmy čoskoro prinesieme ale vyzerá, že hra fanúšikov viac simulačne ladených hier poteší.

Zaklínač 3 sa nám celý týždeň postupne ukazoval, prinášal pár detailov prakticky každý deň, stále niečo iné,  aj keď stále rovnaké. Či už videá alebo obrázky ponúkali síce bližší pohľad z hrania youtubermi, ale stále to isté dookola až to postupne začalo nudiť. Zo zaujímavejších vecí sme tu mali prvú ukážku hry za Ciri.

Z ostatných noviniek sme videli požiadavky na Wolfenstein: The Old Blood, Valve vzdalo svoj pokus priniesť platené mody, autori Black Mesa Half Life modu nám niečo ohlásia už v utorok, a keď sme už pri Half Life, aj Warren Spector spomenul ich zrušenú Half Life expanziu (náhoda?), v ktorej chceli použiť magnetickú zbraň. Mimo toho Project Cars predstavil všetky vozidlá, ktorých bude len niečo cez šesťdesiat, a z modov GTA V moder ukázal ovládanie mobilu v hre skutočným mobilom. Just Cause 3 sa ukázal na skutočne kvalitnom videu

Microsoft prišiel na Build konferenciu pripravený a priniesol ako novú preview verziu Windows 10, tak aj veľa informácii a ukážok DX12 a na vyskúšanie priniesol aj stovku HoloLens zariadení. Predviedli napríklad Multiadapter funkciu pre DX12, ktorá spojí dve ľubovolné karty a zrýchľuje tak renderovanie scény, konkrétne spojenie Nvidie a Intel grafiky v procesore spraví 10% rozdiel. Ukázal aj streamovanie hier z Xbox One do PC, priblížili HoloLens - svoje holografické okuliare, tie budú podporovať aj Unity engine a hry uvidíme už na E3, nezabudli ani na Windows 10 mobily, ktoré si budete môcť pripojiť k monitoru a stane sa z nich funkčné PC. A z DX12 sa nám predviedol ako Age of Wushu, tak aj Luminous engine od Square Enix. Obe firmy spravili jednoduché a rýchle porty na DX12 trvajúce 3 až 6 týždňov a zvýšili v hrách ako detaily, tak aj rýchlosť a napríklad počet postáv na obrazovke.

Z článkov sme priniesli preview na Besiege, kde si môžete užiť zaujímavé útoky na hrady v stredoveku, dojmy z Warlocks vs Shadows a Soul Axiom a recenzie z menších titulov Wickland a War for the Overlord..





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19910)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk