Football Tactics, futbal pre ťahovkárov

Ťahové zápasy sa nemusia odohrávať iba na vojnových poliach, vo vesmíre či v začarovanom lese s jednorožcami. Bezchybným prostredím sú aj futbalové štadióny.

pridal roberto 8.5.2015 o 17:19 pod hry
Football Tactics, futbal pre ťahovkárov

HRY > NOVINKY >

Máte radi futbal, ale zdajú sa vám série FIFA i PES prirýchle a Footbal Manager zasa príliš... manažérsky? Možno vás teda poteší práve malá nezávislá hra Football Tactics. Tá berie mechaniky známe z klasických ťahových JRPG a aplikuje ich na futbalové družstvá a štadióny.

Vývojári zo štúdia Creoteam svoju hru už predstavili prostredníctvom Steam Greenlight a na podporu svojej kampane ponúkajú aj hrateľné demo. Futbalové ihrisko v ňom rozdelili na políčka a za každý tím nechali nastúpiť 11 hráčov. Schopnosti každého z hráčov sú definované štyrmi statmi - presnosťou, obranou, kontrolou a schopnosťou prechádzať s loptou okolo protihráčov. Tiež majú rozdielne "talenty" a ovládajú rôzne kopy. Zápasy sa skladajú z vopred stanoveného počtu ťahov, pričom tímy sa striedajú po maximálne troch pohyboch.

Autori pracujú aj na plynulých animáciách a manažérskej stránke hry, ktorá má zahŕňať vylepšovanie domovského štadiónu, najímanie trénerov, obchod s hráčmi, tréningy i kampaň, v ktorej sa má hráčov klub prebojovať z amatérskej ligy až do Premier League i národných pohárov.

Football Tactics, futbal pre ťahovkárov

Hoci hra vychádza z mobilnej predlohy, ešte nie je dokončená a na ceste je niekoľko vylepšení. Ak sa okolo hry vytvorí dostatočná komunita, môže byť tým najzaujímavejším zapracovanie podpory Steam Workshopu, vďaka čomu by do hry rýchlo pribudli hráčmi vytvorené kópie reálnych futbalových líg i špičkových tímov. Tiež sa ešte pracuje na zápasoch hráč proti hráčovi, ďalších talentoch, vrtochoch počasia i grafike.

Football Tactics je momentálne vyvíjaný iba pre Windows PC, ale neskôr by sa mal dostať aj na Android a iOS a možno aj na Mac a PS Vita. V ukážke si môžete pozrieť celý jeden zápas.





Football Tactics, futbal pre ťahovkárov  Football Tactics, futbal pre ťahovkárov  Football Tactics, futbal pre ťahovkárov
Páči sa mi!






Football Tactics, futbal pre ťahovkárov
PC

Vývoj: Creoteam
Štýl: Stratégia / Ťahová
Web: domovská stránka hry
+ SLEDOVAŤ HRU
SÚVISIACE ČLÁNKY:
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Hra 1612/smuta (1)
Smuta 1612 je nová hra s veľmi realistickou grafik...
|Speedlink competition pro extr... (0)
Zdravim, som lama mám otázku.Kúpil som si SpeedLin...
|Mw3 2011 xbox series x multipl... (2)
Čaute, kúpil som si fyzickú kópiu MW3 x360. Hra fu...
|Poľovnícke hry - hunter simula... (6)
je ich viacero,ale v tomto vlákne by som sa chcel ...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19565)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk