Týždenník - Project Cars a Wolfenstein už vyšli, Zaklínač tiež, ale len v arabských krajinách

Tento týždeň bol na kvalitné hry bohatý a znovu ich dopĺňali informácie o Zaklínačovi 3.

pridal saver 10.5.2015 o 22:56 pod hry
Týždenník - Project Cars a Wolfenstein už vyšli, Zaklínač tiež, ale len v arabských krajinách

HRY > NOVINKY >

Tento týždeň bol na kvalitné hry bohatý a znovu ich dopĺňali informácie o Zaklínačovi 3. Ten ukazoval zábery, ale teraz už aj čisté gameplay videá od Arabov, kde sa hra už bez ohľadu na dátum vydania začala predávať. Ukazujú nám tak gameplay ako z PS4, tak aj Xbox One verzie hry, PC samozrejme nie, keďže tá je locknutá až do dátumu vydania, ale niekde na internete sa objavil aspoň manuál. V každom prípade. ak sa chcete vyhnúť spojlerom, veľmi tieto videá nevyhľadávajte. Zatiaľ vám môže úplne stačiť recenzia od Conana.

Mimo toho. veľmi dobre v recenziách obstál Project Cars, ktorý skončil s priemerom okolo 8.5 a priniesol decentnú simulačnú racingovku, síce menej áut ako konkurencia Forza a GT, ale na rozdiel od nich je multiplatformový a má tak veľké možnosti do budúcnosti. Prakticky sa mu podarilo to. čo žiadnej z ostatných simulačne ladených racingoviek, všetky sú buď na PC, alebo ostávajú na PS a Xboxe, ale Project Cars nie, ten si vybral rovno naraz tri platformy a ešte ho uvidíme na štvrtej. Veľmi dobrý začiatok.

Wolfenstein: The Old Blood síce minulý týždeň vyšiel, ale keďže Bethesda nerozposlala kódy skôr, recenzie pre vydaním neboli. aj keď ani neboli potrebné. Pôvodná hra jasne určila vysoké štandardy a expanzia nesklamala, je síce kratšia, ale aj lacnejśia a pekne dopĺňa príbeh New Order, ako aj predstavuje zbrane a technológie ríše ešte pred ovládnutím sveta a Mesiaca.

Z iných noviniek začal Ubisoft teasovať predstavenie nového Assassin's Creed a to už na utorok, zhrnuli sme si niekoľko zaujímavých modov z GTA V, ktoré sa pekne rozrastajú, na Steame sa objavil Black Mesa mod, tentoraz ako platený za masívnych 20 dolárov, Star Wars: Battlefront potvrdil 12 máp k vydaniu hry a potvrdili AT-ST ako hrateľné vozidlo. Nakoniec sa po 13 rokoch prekvapivo vrátil Tony Hawk's Pro Skater a príde ako na staré, tak aj nové konzoly. Z technológií Oculus ohlásil vydanie svojho Oculus Riftu na prvý štvrťrok 2016, AMD ohlásilo svoje nové procesory a grafiky.

Z recenzié sme priniesli bostonský Shadowrun Chronicles, pohľad na The Charnel House trilogy, ale aj parádnu adventúru Broken Age, ktorá je už kompletná a pridali sme si aj Monster Hunter 4 Ultimate a nechýbal simulátor chleba I Am Bread.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Jedi survivor (2)
prosím, v akom case príde survivor do gamepass? je...
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19942)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk