Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?

Súrodenci prišli do Londýna, aby ovládli podsvetie, kradli kočiare a vzali templárom kontrolu nad mestom.

pridal roberto 13.5.2015 o 8:51 pod hry
Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?

HRY > NOVINKY >

Ubisoft dnes konečne otvoril Pandorinu skrinku a začal z nej vypúšťať prvé útržky správ o novom vzrušujúcom pokračovaní Assassin’s Creed série. Všeobecné informácie sme si už rozpísali, ale poďme sa bližšie pozrieť na dvojičky, s ktorými prežijeme celé viktoriánske dobrodružstvo.

Assassin’s Creed Syndicate vyrozpráva príbeh Jacoba Fryea, ktorý sa s pomocou svojej sestry pustí do boja za práva chudobných más prúdiacich do Londýna v čase rozmachu strojov. Na strane skorumpovanej moci a vykorisťovateľov samozrejme stoja templári a protagonisti sa teda pridávajú k podsvetiu. Pridávajú ale možno nie je to správne slovo, keďže charizmatický Jacob sa stane vodcom notoricky známeho pouličného gangu The Rooks a povedie ho do boja za navrátenie Londýna jeho obyvateľom. Odtiaľto vzišlo aj meno Syndicate, nemá sa však spájať iba s negatívnym významom tohto slova a organizovaným zločinom, ale aj so združovaním ľudí.

Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?

Vieme, že Jacob bude chrabrým bojovníkom, a teda bude vyznávať boj zoči-voči, divokú akciu a s odvahou sa postaví aj skupine nepriateľov, čím do hry vrátil multi-kills. V ľavom rukáve skrýva otrávené šipky aj novú zbraň - vystreľovací hák. Nová hračka ho dostane na budovy, ktoré vyrástli vyššie než kedykoľvek predtým. Tvorcovia hry si samozrejme nenechajú ujsť Big Ben ani Katedrálu svätého Paula. Vystreľovací hák okrem toho dokáže lanom premostiť široké ulice a umožní tak rýchly pohyb skrz široké ulice hlavného mesta Britského impéria. Prirodzene, nesmie chýbať ani skrytá assassínska čepeľ a neraz sa bude hodiť aj pár boxerov na pravej ruke.

Evie bude tiež hrateľnou postavou, príležitosť určite dostane v niektorých príbehových misiách a môžeme ju uprednostniť aj počas potuliek otvoreným Londýnom. Evie je rozvážna a nenápadná a môžeme sa domnievať, že jej zostala úloha streleckej podpory svojho brata, Ubisoft si však podrobnosti o jej bojovom štýle nechal na neskôr.

Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?

V Unity sme sledovali následky Veľkej francúzskej revolúcie, v Syndicate budú súrodenci prítomní pri priemyselnej revolúcii a hrateľnosť ovplyvní rozšírenie elektriny, parných motorov a ďalších výdobytkov techniky. Assassíni si preto nenechajú ujsť jazdu vlakom, ale v preplnenom Londýne príde čas aj na preskakovanie po strechách konských povozov. Ale prečo sa voziť iba na strechách? Assassín si môže jeden vziať, vyskúšať si poriadnu naháňačku a potom zlámaný koč vymeniť za iný. Ak je obsadený, tak zabijak proste kočiša vykopne na chodník.

Nová doba sa odrazí aj na výzbroji obyvateľstva. V roku 1868 sa už po Londýne nikto neprechádzal so širokým mečom na opasku či na chrbte. Bežný Londýnčan však nevlastní ani pištoľ, takže sa pouličné boje zvrhávajú v potýčky s boxermi a zákerne ukrytými zbraňami. Konflikty nebojácneho Jacoba preto budú brutálnejšie a špinavšie, rovnako ako život mestskej chudiny. V meste sa stretne napríklad Charlesom Darwinom a Charlesom Dickensom.

Syndicate vyjde 23. októbra na Xbox One a Play Station 4, na PC vyjde v priebehu jesene.





Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?  Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?
Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?  Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?
Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?  Kto sú Jacob a Evie z Assassin’s Creed Syndicate?
Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Dolby vision (1)
Zdravím, chcem sa opýtať na nejaké riešenie ohľado...
|Android smartphone do 200-250 ... (4)
Zdravím vás. Vedel by niekto poradiť budget telefó...
|Wifi a ethernet (9)
Ahojte, Mám problém s pripojením pc na net. Vše...
|Dragons dogma ii cz/sk forum (1)
https://steamcommunity.com/app/2054970/discussions...
|Ms windows cd key (33)
Zdravim. Pozeral som cdkeys, ale maju cenu nieco n...
|Svet, ukrajina, vojny ... (18392)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk