Assassin's Creed: Syndicate sa nebude začínať v Londýne

Chcete vedieť, ako bude vyzerať prvý kontakt nových hrdinov, parných strojov a Londýna ovládaného templármi? Ubisoft sa s odhalením začiatku príbehu poponáhľal.

pridal roberto 14.5.2015 o 12:39 pod hry
Assassin's Creed: Syndicate sa nebude začínať v Londýne

HRY > NOVINKY >

Ubisoft potrebuje so sériou Assassin's Creed urobiť 2 veci. Potrebuje napraviť jej povesť pošramotenú vydaním nedoladeného Unity a zároveň by mal hráčov presvedčiť, že sa oplatí kupovať Assassin's Creed každý rok. Aj kvôli tomu posúva Syndicate až na samú hranicu moderných dejín - do Londýna uprostred veľkej priemyselnej revolúcie, času keď sa už po uliciach neprechádzali vznešení páni ozbrojení obojručnými mečmi ani šermiarskymi kordmi. V traileroch tiež predvádza pretekársku vložku v podobe naháňačiek koňmi ťahaných kočiarov, ktoré bude dokonca možné aj úplne zdemolovať. Kvalitu nového assassína budeme môcť posúdiť až po 23. októbri, Ubisoft však už teraz podrobne opisuje začiatok hry.

Novú dobu bude treba hráčovi náležite predstaviť a nechať mu čas, aby sa zorientoval. Súrodenci preto nepochádzajú z Londýna a zastihneme ich práve na ceste z ich domova, mestečka či anglického vidieka, do svetovej metropoly. Samozrejme, pocestujú modernou novinkou, ktorá zmenila Anglicko, Britániu i svet - vlakom s výkonnou parnou lokomotívou. Popríjazde sa budú súrodenci musieť porozhliadnuť a zvyknúť si na pokrokový Londýn a jeho pravidlá a hráč si tak bude zvykať spolu s nimi.

Assassin's Creed: Syndicate sa nebude začínať v Londýne

Doteraz bolo zvykom hodiť hráča rovno doprostred deja a novej bitky medzi assassínmi a templármi. Tentokrát sa veci zrejme budú dávať do pohybu pomalšie. Keď vlak zastaví v Londýne, templári si už užívajú víťazstvo. Oni ovládajú všetky kľúčové posty Londýna a každú stránku života jeho obyvateľov. Súrodenci začnú hrať nižšiu ligu a najprv ich čakajú pouličné potýčky gangov z chudobných štvrtí a slumov. Z pouličných bitkárov má pritom raz byť hlavná bojová sila chudobných vykorisťovaných más.

Pokým majitelia Xbox One a PS4 si zahrajú už 24 októbra, PC verzia nemá konkrétny dátum. Mala by však tiež vyjsť na jeseň, teda pravdepodobne o týždeň, dva či tri neskôr než konzolové verzie.





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19862)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk