World of Warcraft zabanoval 100 000 účtov

Blizzard trestá botov, ale aj iné programy tretích strán.

pridal roberto 15.5.2015 o 16:02 pod hry
World of Warcraft zabanoval 100 000 účtov

HRY > NOVINKY >

Kladivo na cheaterov opäť raz tvrdo trestá väčších i menších hriešnikov. Blizzard podľa informácií Kotaku zabanoval100 tisíc účtov World of Warcraft ako trest za používanie botov. A to je aj na hru so 7.1 miliónom hráčov poriadne číslo. Hlavným cieľom sú používatelia klasických botov na PvP bojiskách.

"Nedávno sme prijali opatrenie proti veľkému počtu World of Warcraft účtov, u ktorých bolo zistené používanie programov tretích strán k zautomatizovaniu hrania známych ako "boti". Sme odhodlaní poskytnúť všetkým hráčom World of Warcraft rovnaké a férové ihrisko a naďalej budeme prijímať opatrenia proti všetkému, čo je v rozpore s našimi Podmienkami používania. Nebudeme tolerovať žiadnu formu cheatovania."

Jedným z najočividnejších problémov je využívanie botov k získavaniu PvP Honor Points, čo samozrejme kazí zážitok všetkým ostatným hráčom a príležitostne vedie k situáciám ukázaných vo videu nižšie. Upozornenie: Autor použil množstvo neslušných anglických výrazov.

Ďalším problémom sú tzv. "gold farmers" spamujúci obchodný kanál, ale Blizzard si posvietil aj na veci, ktoré si bežný hráč pod pojmom "bot" nepredstaví, ale aj tak spadajú pod využívanie programov tretích strán a cheatovanie. Patria sem napríklad programy automatizujúce rotáciu DPS v raidoch, ale aj tie starajúce sa o craftenie.

"Botting je definovaný ako automatizácia akejkoľvek akcie, neobmedzuje sa iba na pohyby. Ak namiesto vás stláča klávesy program, porušujete Podmienky používania."

Veľa ľudí so zabanovanými účtami si asi ani neuvedomilo, že porušuje zmluvné podmienky a ani nemalo v úmysle kaziť hru iným hráčom či získavať neférovú výhodu. To je pravdepodobne aj dôvodom, prečo ban tentokrát nie je permanentný. Sto tisíc ľudí sa bude môcť vrátiť po uplynutí 6 mesačného trestu.

World of Warcraft zabanoval 100 000 účtov





Páči sa mi!






Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Môžete sa prihlásiť cez Sector konto, alebo Facebook.
SOCIÁLNE SIETE
NOVÉ FÓRA
|Remake (1)
čo by ste hovorili na remake - manhunt 1-2,the pun...
|Televízor k ps5 (8)
Ahojte všetci. Veľmi sa nevyznám v elektronike. Ve...
|Bloodborne (1)
Získal som moon runu a nejde mi aktivovať pri stol...
|Testy,benchmarky,3dmarky,atď..... (2)
všetko ohľadne vašich testov a grafov...
|Cod mw2 (7)
Mám problém s novým launchrom cod. Nie som sám, ve...
|Svet, ukrajina, vojny ... (19860)
Sem môžete dávať správy zo sveta, o Ukrajine a ďal...
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
Sector.sk - hry, recenzie, novinky
Ochrana súkromia | Reklama | Kontakt
ISSN 1336-7285. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / sector@sector.sk